Money is Cheap

Imorgon klockan 8 ungefär drar jag till åland över nyår och hälsar på några vänner. Har gjort ett tidsinställt inlägg som kommer upp vid tolvslaget ungefär. Inte för att jag tror att någon sitter inne och kollar min blogg då. Men kommer hem på lördag llr söndag. Vi hörs!

Down down down down down, everybody's falling down.

Nu ska jag sätta mig och kolla på Heartbreak hotel. Haha de var min favorit film förut.. Men iallafall. Ska nog sova tidigt ikväll också. Innan 12.. Tror ni jag lyckas? njaa..



Fucking perfect!

ÅÅÅÅH nu är jag glad!
Trodde att nyår skulle bli tråkigt eftersom att jag inte hade något inplanerat. Men icke sa nicke! Ska till Åland med mami och fira med några vänner som bor där. Kult! Bodde hos dom i somras ett tag också. Nej men det ska bli skönt att komma bort från stockholm. Vet inte varför, Bara ska bli skönt. Ska visserligen bara vara borta 2 dagar men ändå! ÅÅÅÅÅÅH så glad!



Bildrepris

E.G.O.T.R.I.P.P


Cause that's what friends are supposed to do..


Today is such a lovely day, stand up and fight again.

Godnatt! ♥

Jag vill. Jag kan. Jag ska.

Jag ska köpa neulash!.. Någon vacker dag iallafall. Det är ju så jävla dyrt för 6ml serum lixom?! Aja. Det verkar riktigt bra så tror man får jävligt mycket tillbaka för pengarna ändå.. ÅÅÅH!!! villhavillhavillha!

http://www.neulash.se/ 1595:-


Naken

Har nyss sett sveriges konstigaste film tror jag... Helt sjuk film. Underhållande och rolig, men jävligt sjuk. Haha kolla själva och se..
Snubben som spelar huvudrollen är lite lik en blandning av zac efron och joel kinnaman.. (Y)

Hjärtegull

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH vet ni? Min tre-åriga lillebror har klätt på sig alla sina ytterkläder och så frågar pappa "men jaha vart ska du?" "jag ska till kina" svarar han då och låser upp dörren och går ut. HAHAHAHAHAHA what?! Lillebror ska till rymma till kina nu. Hmm.. Undrar hur detta slutar.

Nu: Hemmaspa!

Ansiktsmask + Hårinpackning + kroppslotion + film = Spakväll!



Tipsar om alla tre produkterna. Skitbra!

All that I know is that I don't know.

Dagen Outfit


Todays shopping

Ur&Penn 45:-
Ur&Penn 49:-
H&M 29:-
Och en julklapp från mami. Bytta bara storlek + färg.

If you really want more, scream it out louder.


You can on me like 1,2,3, I'll be there.

Godmorgon.. Godförmiddag.. Goddag?
Jag vet inte. Men nu är jag uppe iallafall. Har slutat vakna när mitt alarm ringer. Det funkar helt enkelt inte på mig. Men iallafall ska till stan idag igen. Möta upp mamma och jaaa.. Byta storlek på lite saker. Igen haha =)  Sedan vet jag inte vad jag gör... Men iallafall! Ska göra mig iordning nu och sedan sticker jag. Hörs när jag är hemma?

Un Maked

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHHAHAHA Ärligt kan inte sluta skratta!
Usch hade en sån jävla konstig dröm inatt. Det blir min lilla hemlis det ! :$

I'm holding on to stand on the ground

Juste! idag på tuben in till stan så satte sig Danny mittemot mig. Hahaha alltid trevligt? Nej men har aldrig tyckt han e snygg, men irl var han skitsnygg! Men kort...

Shoppingen!

BikBok 199:-
BikBok 499:-
H&M 99:-
149:- Styck
(bytte bara str på dessa)
MQ 899:-
Ginatricot 249:-
H&M 129:-

Sex in the air. I don't care, I love the smell of it.

Har nyss kommit hem från stan. Skulle egentligen bara dit och byta lite storlekar på julklappskläder men det blev lite shopping också. Shoppingen kommer upp i bloggen snart! =D Är jättenöjd med shoppingen, det var bara lite basgrejer men ändå?!



Would any one hear me screaming behind these castle walls?


The one that drives me crazy

Sitter här, invirad i mitt täcke och fruser som fan! Lyssnar på musik och läser lite bloggar. Ska sätta på en film, sedan sova. Inge mer blogg idag, så slänger in några bilder jag tog för typ 2 min sedan. Osminkad, trött för har dygnar typ 3 dagar i rad.. och vet inte alls vad jag håller på med.. Men iallfall, Orkar inte bry mig. Bjuuuuuuder.


Julklapparna!

HAH orkar inte ta foto på allt. ni kommer ändå få se allt vid andra tillfällen. Så jag skriver allt istället. Det funkar vell bra? Pengar, biokort 600 kr. Presentkort på ginatricot. Ansiktsprodukter. Kroppsprodukter. Hårprodukter. Trosor. tröjor/blusar/koftor. Sminkväska full med smink från makeup store. Skitsnygg klocka. Parfym. Mysiga toflor med fårull inuti! Smycken. Tror det var allt? japp, är skitnöjd med allt. Tack underbara människor ! ♥

Love don't let me go.

Såja.. Nu är allt julfirande över. Iallafall för idag. Är jätteglad för julklapparna jag fick. Skitnöjd! Lägger in bilder sedan =) Ska bara ta kort så vänta er en bildbomb sedan!

I need your arms to hold me now

Kommer ni ihåg låten?


Känner inte för jul, inte nu. Inte imorgon. Inte alls. Inte när allt är fel. ALLT. Nej.
Kommer inte kunna ha det dära store smilet i ansiktet som jag annars skulle ha. Inte nu. Jag kan inte. Inte när det är såhär. Känner för att ligga hemma imorn. Ligga ensam i min säng. Och tänka. Men får dra på mig fejk-smilet imorgon och försöka glömma för 1 dag.

I'm coming up only to hold you under.

Har ingen jävla julkänsla.. Tror inte jag är den ända heller. Men tycker det är tråkigt för jag ä l s k a r julen. Det är det mysigaste som finns! Men inte iår. Iår känns allt bara uschfy&blä...




One step at A time

Lösögonfransar imorgon eller på nyår? det är frågan det. Hmm..?

It's like falling in love.

Sådär ja! Har inte haft tid vid datorn så mycket nu.. Har sovit hos malin 2 dar och shoppat julklappar. Jaa.. vi har gjort en massor. Har haft skitkul hahaha. Sitter och garvar för mig själv för alla konstiga saker vi gjort. Men iallafall! Tänkte ta lite julbilder ikväll på våran nyklädda gran och julklappar! För snart blir det julmat, sedan julfika. Sedan ska jag fixa lite med julklapparna! Så blogg U later!

Nattgibb!

Nattgibbar hos malin nu. Har det niiiiiice. Ska köra monkey balls! wieeeeeeee! Hörs imorn!

Dagens

Första slapp dagen på lovet. Inte sugen på att klä mig snyggt. Orkar inte rikigt bry mig idag

Yesterday won't let go

Sitter just nu och gör det jag har gjort typ.. hela dagen. Lyssnar på musik, kollar film och dricker latte. Öhm nice eller vad? Ah rätt så. Lite ensamt men det är lungt. Ska till malin och nattgibba sedan. Hahaha töntar vi är men skitsamma. Det är kuuuuuul ! =)


I know one day I gonna feel again.

Godmorgon! Vaknade nyss men orkar inte riktigt ta mig ur sängen.. Men iallafall måste göra mig iordning nu. Så vi hörs då när jag e klar.

Shes got wings.

Hejminkompissjungerfinastavalla! Sådeså!

Nej men tänkte bara lägga in en video som min kompis sjunger. Skitbra. Älskar den!



Ditthoroskop.nu

Tur
Du bör inte lämna något åt slumpen idag. Fru Fortuna vänder dig tyvärr ryggen.
Hälsa
Du mår bra hela dagen men på kvällen kan du känna dig litet förkyld och matt. Om du går och lägger dig tidigt ökar chansen att det går över snabbt.
Ekonomi
Du bör vara försiktig med dina pengar. Idag är en bra dag att börja lägga upp en budget.
Arbete
Håller du dig bara saklig, går du vinnande ur alla eventuella konflikter i dag.
Kärlek
Visa litet mer ömhet och se hur positivt det kommer att påverka din partner. Du kommer att bli överraskad.
Relationer
Du kan nu lätt råka i dispyt om du inte är observant på växlingar i humöret hos en viss person.


Mitt horoskop för idag. Jag är kräftan. Hur lyder ditt horoskop. Ditthoroskop.nu

His love is all she knows

Hola amigos! Sitter i bildsalen och har absolut ingenting att göra just nu. ALLA LÄXOR FÖR TERMINEN E FUCKING KLARA! :D Så jävla glad för det. Ikväll vet jag inte vad som händer. Känner iallafall att jag måste göra nått.. Men iallafall. Mer uppfatering snart!



Favorit i repris. Halvgammal bild.


I do it all over again.

Jag är beroende av bruno mars röst och låtar.
Rösten, texterna, Ryser bara.. Seriöst.
GODMORGON! ♥ Drar till skolan nu, Bara ett morgon inlägg. Vi hörs snart igen!

Never belive that thing's happend for a reason

Tänkte gå och lägga mig snart. Har fixat med lite läxor ikväll och måste orka upp imorgon. Vill inte att det blir som imorse. Försov mig till 7.20 och skulle iväg till tingsrätt med skolan 70.30.. Jaaa.. Dagen har varit skitpiss pga av de och började skälla på mamma för att hon va dum i huvud i huvudet och inte väkte mig tidigare.. =/ har lite dåligt samvete för det men skitsamma. Imorgon är en ny dag och det är fredag!! Nice! Godnatt så ses vi imorn ♥

-



I know I'm not perfect, but at the end of the day, who is?



Hemlis!

Visste du att..?
När det kliar på mina fingertoppar (det kliar ofta där på mig!!) så kliar jag mig genom att bita på dom med min extremt vassa vampyrtand.  Jag vet.. Helt stört men ändå. That's just how I do it!




Ikväll har jag:

♥Duschat
♥Tagit anstiktsmask
♥Fixat naglarna frächa!
♥Noppat ögonbrynen

I'm not ready to back down.

Hade sån J*vla mensverk imorse så ja knappt kunde komma upp ur sängen. Skönt...! Så drog mig till skolan för att göra ett prov och sedan hem igen. Ska kolla på tsatsiki nu, Väcka lite barndom. Hahahahahahha låter som en kärring. Hemskt.

Tips för läppar!

Det kanske luktar och ser jävligt äckligt ut, men det hjälper så jävla bra som kanske alla redan vet. Och det är vaselin. Sjukt bra. Man kan även ha det på torra armbågar, och knän. Också på spruckna fotsulor. Så ett tips för er med torra läppar. Införskaffa en burk Vaselin!

Things will get better if you just hold my hand


Your fight is my fight.

Lägger undan matteböckerna nu och sätter mig och kollar på julkalendern :$ Julkalendern är ett måste för mig, på julen, såsom julbak.

Koffein

Ja, Det är precis vad jag behöver just nu! så har gjort mig en latte för att piggna till. Nu ska jag plugga lite, Ja ni hörde rätt. Jag ska plugga. Helt amazing..
Tog lite pepparkakor också. Busigt.

You know, Love is all we need.

Vet inte varför den blir utanför, går inte att fixa.

I don't even know.

Har jag pluggat? Ja. Fattar jag? Nej. JAG FATTAR INTE VAD JAG PLUGGAR. Pluggar spanska och matte och fattar inte ett skit.. Tänkte lägga på ett kol och plugga järnet sista veckan med läxor. Men vad är det för mening och plugga om man inte fattar? Aja, kvällen har gått till läxor. Nu ska jag ta en kopp te och lägga mig i sängen och kolla på Paradise Hotel. Sedan kanske en film. För orkar inte sova. Så ja. Kanske lite bloggning där emellan. Vem vet? Ska försöka hålla er uppdaterade iallafall!

Visste du att?

..Min dator är som ett lugnande läkemedel för mig. Blir lugnare och säkrare bara den är i min närhet eller om den bara är på. Helt sjukt men den hjälper mig att bli lugn helt enkelt :,)
Älskling

Tips!

Måse tipsa om vääääärldens godaste parfym som jag köpte för några år sen men aldrig använt. Burberrys rosa parfym. Sååå sjukt god! Rätt så dyr men absolut värt varenda öre!

RSS 2.0