This world is crazy

Tjabba! det blev lite shopping iallafall. Orkar nt berätta om dagen så slänger upp bilder på shoppingen =)






Drar till stan! Vi hörs!


Dancing with tears in my eyes



Godmorgon allesammans! Sovit gott? Vaknade av att brorsan och grannen ovanför körde "vemkanspelahögstmusik" tävling. Så jaa.. Nu sitter jag och Käkar lite godis från igår och bara lyssnar på musik. Ska snart fixa mig och lite sånt så vi hörs sen!


.




Tonight will be the night that I will fall for you, over again..

Kom hem nyss & har tagit en snabbdusch, Ska snart sova tror jag. Vet inte. vet inte. vet inte. vet inte. Blää Jag vet inte.



I can't forgive

Drar ut med malin & dennis, vi hörs när jag kommer hem PUSS


Orkar inte ta en fin bild nu, Va nöjda.


O V E R

Mamma tvinga mig att åka till Willys och köpa godis, Vem tackar nej? ;)


NU KÖR VI!

Okejokej, jag tränar ju inte för jag slutade på dans och tycker att jogga är en av de tråkigaste som finns, Så nu ska jag börja med lite "styrketräning". Har gjort ett schema för mig själv. Ska göra varje morgon och varje kväll. It's Time To Make Some Muscles.



Vet ni något mer man kan träna så Tipsa gärna! =)


I see boys and cars.

Blää, har inget att göra...


It wasn't meant to end like this

Du har sjunkit så lågt i mina ögon, Du har bytt ut mig mot andra. Även fast jag kanske har samma plats i ditt hjärta, så är det andra som är rankade högre. Det är iallafall så du får mig att känna mig varje dag. Ibland undrar jag om jag ens vill se dig längre. Du var min bästa vän förut, du var min hjälte. Du var mitt ALLT. Jag undrar om du kan fatta att du sjunkigt från den största till en av de minsta personerna i mitt hjärta? Jag älskar dig, det kommer jag alltid göra. Men du har sjunkit så jävla lågt i mina ögon..


Ironik

Kommer ni ihåg denna låt? lyssnade alltid på den förut. Tycker fortfarande den är rysligt bra.


Cuz we lost it all, Nothing lasts forever, I'm sorry I can't be perfect.

Tog en lång dusch och satte på mig myskläder nyss, Sitter och kollar på Tyra Banks show, och top model. Älskar den koftan på bilden, den är så jävla skön! Måste börja använda den nu faktiskt, Ska köpa mig ett par svarta jeans så jag kan matcha den med något, Okej jag vet ointressant fakta.. :P


You're the worlds greatest

Fan asså, jag har fått det där jävla giftet alla andra också har i sig så jag bara sitter och ler när jag hör hans röst.. fyfan! Han e så jävla underbar!


Godmorgon!

Sjuk idag igen. Men men, sånt e livet. Börjar bli bättre iallafall! (Y) Ska sätta på en film och lite sånt nu tror jag. Sedan kanske jag går och solar, vi får se. Känner mig äcklig... Så måste bli lite brun =) Vi hörs!

Update:
Började nyss blöda näsblod så ni får ingen bild för jag sitter med papper fullt i näsan. Började bara forsa ut blod helt från ingenstan? Helt cp..


So 2009, bitch.



Måste bara dissa en grej som jag faktiskt tycker är solklart. Det är att kolla snett och ge taskiga kommentarer bakon skärmen.
Tillexepel att man går förbi någon och helt plötsligt bara får man en blick som säger "jag ska döda dig" eller något. It's not cool! okej?! Eller när man har en kanske profilbild på Fb så kommenterar någon något onödigt & taskigt. Det är fan det klarasre tecknet på dåligt självförtroende. Så lågt och så 2009. Jag tycker 2010/2011 är att ALLA ska vara vänner. Be Happy. Okej? Lämna allt drygt bakom er och MOVE ON!


Stay with me, don't fall asleep too soon, the angels can wait for a moment.

Tjabba! Har bara legat i sängen och snackat med matilda baby i telefonen hela kvällen. Blir en skön kväll, ska göra lite smycken snart. Ingen skola imorn inte heller. Känner mig inte bra nog för det.







Hej , ja , jag vet att jag e fett snygg när jag e sjuk & osminkad, men vem bryr sig.


I just wanna be with you

Ny kategori Tankar/Känslor


Det är skillnad på dig & mig.

Jag är trött på erat skitsnack, Jag är trött på era dryga attityder, Jag är trött på att ge och ge men aldrig få nått tillbaks...  Vad förväntar du dig egentligen? Att jag ska va på topp hela tiden? Att jag ska göra allt du säger och sedan när jag ber dig om något så blir det aldrig av? Nej det kan du glömma.. Jag tänker inte stå här och ta emot, jag ska göra som jag vill. Inte som du... För jag är INTE du. Okej?


When I look at you


Hiss/Diss?

Tror jag ska köpa denna klockan, eller önska mig i julklapp. Finns i silver också men vet inte vilken jag vill ha? aja den kostar 249;- och är från Friis & Company. Hiss? Diss? Av mig från den en fet Hiss iallafall!


Me Right Now.

En latte +


Precis vad jag behövde ;)


Don't lose yourself.

Ärligt, jag är så jävla stolt över mig själv. Satte mig ner idag eftersom att jag är sjuk och började tog tag i mitt repotagearbete som ska vara klar imorn. Skrev i ca 1 timme och yes nu är det klart! Ni kanske inte fattar vilken lättnad det är.. Me jag hade verkligen ångest innan. Höll på att börja gråta igår för jag fick panik.. Hade helt glömt bort att vi skulle skriva det. Det är inte så lätt att skriva ett repotage som man kanske tror. Men iallfall det är klart nu! VILKEN JÄVLA LÄTTNAD!
Ähhm sedan menar jag inte att jag gjort spanskaläxan men det vet ju  inte läraren ;) MIHIHIAHAHA


Chique.se

Ni hittar allt dedär nedan för under 200 kr på http://www.chique.se/ Det där var bara mina favoriter också, finns mycket mer ;)


Justin Bieber

 Jag tror jag börjar gilla Justin Bieber.. =/










What if I'm in love with you?

Har absolut inget att göra. Mår piss & det finns inget gott hemma. Så jag sätter mig och kollar på alla avsnitt av kungarna av tylösand... Tror det blir dagens höjdpunkt, låter kul huh? (ahahahahahaha skrev kuk först) Usch, dom som skulle se mig nu skulle nog få en hjärtattack. har dessutom snytit mig så mycket så att en hel toarulle tagit slut. Jag skrattar åt mig själv just nu.... Shit jag måste komma ut, blir såhär när jag är ocosial i en dag.

Meen vi kör på glada miner


aloha

Jag köpper detta i helgen. Nån som bryr sig? nää tänkte vell..


Godmorgon?

Usch fy & blää! Mår så jävla dålig. Tyck synd om mig! eller nee.. Måste jobba med repotaget vi ska göra i skolan också. F*tta.. Aja. Ska försöka jobba lite nu och jaaaaa vet inte.




Funderar på?

Eller är det för tjatit i vinter? Gillar verkligen inte de där glansiga jackorna som är med puffar över hela kroppen. USCH vad fult! (jaaa jag vet att det är modet!) Men hmm.. Ska jag?



?


Jag stör mig på..

Människor som endast sitter och kommenterar sitt utseende. Säger att man e ful osv...  Eller folk som bara sitter och neggar hela tiden. Bara sprider negativ energi. Så jävla onädigt att sitta och sura över hur man ser ut eller liknande när man lika gärna kan va glad istället? Har jag rätt? Usch jag blir störd på sånna människor!


Sorry, but I have to move on and leave you behind

Funderar på att stanna hemma imorn.. Hade helt glömt bort att vi ska ha skrivit ett repotage tills på fredag. Och jag har inte ens börjat? Tror det är bättre om jag stannar hemma imorn och gör klart det och tränar på de proven vi har på fredag istället för att sitta i skolan och må piss? eller vad säger ni? Aja jag får vell skylla mig jälv om jag failar. Men tror de blir hemma och vila imorn. Jaaaaaaaaaaa jag vet att ni bryr er, Eller inte...


You can't live without me.

Ska nog börja med Dipeyeliner tror jag, Det är ju "hett" nu.. eller ja.. det har varit det ett tag men ska pröva det någon vecka och se om jag trivs i det. Har tagit lite riktigt dåliga bilder för jag satte på de lite slarvigt för ett tag sen. Aja. TAKE A LOOOOK.





HAHAHAHAHHAHAHA OMG! MIN NÄSA SER SJUKT STOR UT! skrattanfall.


Hej emo musik



Jag mår verkligen inte bra... Det är inte bara det att jag låter hes och min röst är fucked, utan jag kan knappt andas. Det är som om någon drar med naglarna i halsen när jag andas.. Är hängig, trött. småirriterad. Jag vet inte känner mig bara riktigt jävla dålig.


Visste ni..?

Att jag är rädd att gå ensam i trapphus. Får panik och ångest & jag vet inte vad. Blir bara stressad och rädd. Så fort jag kommer in i mitt trapphus så springer jag raka vägen upp till min dörr. Jag tar ofta upp nycklarna innan jag ens har kommit in i trapphuset bara får att jag är så jävla rädd när jag är i trapphuset och inte får upp nyckeln ur väskan...  Usch.. Blir äcklad och rädd bara jag tänker på att jag går ensam i ett trapphus..

Det visste ni inte om mig va? ;)


Carolina Gynning

Carolina Gynning är ett bra exempel på en kvinna som lyckats jävligt bra i slutändan. Hon har haft rubbiga delar i början av sin kariär som nog dom flesta vet, men i slutändan, det vill säga NU, så har hon lyckats jävligt bra tycker jag. Såg nyss bröstcancer reklamen där hon pratar. Jag tycker hon gör den så jävla bra. Tycker också hon är 1 av sveriges vackraste kvinnor. Även fast hon har gjort injektioner så e det endast lyckade. Enligt mig så är det min favorit svenska kvinna och absolut den vackraste!




Sick bitch

Kände mig inte bra så drog hem sista lektionen från skolan. Skönt det. Sitter och kollar på topmodel, ska snart packa upp från pappa. Det är ju mammavecka. Men lägger upp dagens Outfit när jag ändå bloggar.



Tights med dragkedja - h&m
resten + smycken - Ginatricot


She flies me away


25 oktober

Tjabba, drog över till mamma, fixade mig lite och plattade håret för första gången på läääääänge. Nice?! Ska dra till skolan snart och möter upp matilda först. Sitter och käkar lite frukost framför vakna me the voice. Aja blir en nice dag idag för jag skippar gympan för jag har ont i halsen och jag börjar 9.20. Såå jaa, vi hörs när jag komer hem då sötnosar? =)

 

Så ser jag ut idag (Y)


Sweetpie

Godnatt. Sovmorgon imorgon till 9.20. Jag tror jag är kär ♥




beautiful lie.

snart kommer låtsatsmammas föräldrar hit, bajsroligt. eller njaa. Aja, ska nog försöka vara lite social med familjen då. Så vi hörs!


Sminkning

Har inget och göra så jag sminkade mig och tänte visa hur jag gööööööööör det till vardags & vilka produkter jag använder =)

1. Lägger ett puder som är exakt min hudton i hela ansiktet
2. lägger att mörkare puder på kindbenen, ENDAST KINDBENEN.
 


3. Tar en fast kajal och fyller i övrefransraden.




4. Böjer ögonfransarna och måler ett lager mascara på överfransarna.




5. Målar ett till lager på överfransarnma och målar ett lager på underfransarna



KLART!


Ny Design

Vad tycker ni om den nya designen? bättre? mer höstig? fulare? har tröttnat på rosa designer som ALLA har så... Men aja har denna ett tag nu. PUSS

Förra:


 Nya:


Give me, Somebody?

HEJ PAINT!


Don't let them say you ain't beautiful.

Godmorgon! Sitter och kollar på barnprogram med lillebror. Visste ni att jag älskar barnprogram? :$ aja ska göra lite läxa nu faktiskt. Ska skriva repotage i skolan och jag har inte ens börjat så ja... Det kan ju vara på tiden. Bara lite update sådära, men vi får höras senare.

Hahaha lillebror som nyfödd, världens gulligaste! <3


talking about a revolution

Har gjort 2 nya smycken, håller på att göra ett annat också. men de är inte klart ;)





Puss & kram

Oooooooorkar inte blogga. Hei!


The last song

Har varit en skön dag men nu ska jag ta och sätta på the last song, som jag sett förut men den va as bra så måste se den igen. Sen ska jag sova. Har sovmorgon imorn men iallafall. Pussar & Kramar.


You and I collide




So sick of lovesongs

Ska dra till stan, det är chokladmässa. PUSS


Eminem.

Eminem gör mig deppig & dampig så vet inte varför jag lyssnar på honom, men han är något speciellt bara..






I will show how i've been hurt, cause i've been treated like durt

Min kropp var som en sten så det var skönt med en varm dusch! Nu slänger jag upp bilder från dagens shopping och sedan blir det sängen.





















+ ögonfransfärgare också.


I hope you belong in my heart.

Läste det matilda hade skrivit nu, Har jag inte världens bästa bästavän? Kolla din fb matilda! älskar dig, syster <3

Iallafall, kom nyss hem, har varit ute med dennis, malin och victor och jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kul som vanligt. Ska ta en dusch och sedan sova tror jag, vet inte men är så jävla trött. Varit på stan idag med mamma och köpt lite saker också. Visar efter jag duschat. Kanske kommer bilder från ikväll sedan också vi får se.

Men aja nu kallar duschen.


Hahahah bara för att bilden är failad på båda ;) <3


Paranormal activity 2!

Skrev ett inlägg förlänge sedan att ni måste se paranormal activity, Nu har det kommit en  2:a! Måste bara se den! dom är så sjuuuuuukt jävla läskiga. Tror det är den läskigaste, hemskaste, äckligaste film jag någonsin sett..  hittar inte någorn bra trailer, men kan berätta lite kort.

Jo, att det är ett par som har märkt att det "spökar" eller händer underliga saker under natten så dom sätter upp videokameror under natten som filmar vad som händer. Det händer massa underliga saker och tro mig, man blir livsrädd. inte så bra på att förklara för den är mycket mer spännande men ett tips, SE DEN PÅ DAGTID! Det är inte heller en vanlig film utan den är filmad av två vanliga ammatörer..



Hittade en hyfsad trailer.

Ointressant fakta om min dag.

Hade sturebyloppet idag som är opå 5 Km, gick vell sådär. Satsade inte allt precis men fick 37,21. Förra året gick jag då fick jag 56 minuter och var 4 minuter ifrån att vara diskad. HAHA fail. Men iallafall. Var med matilda efter skolan en stund och bara myste hos henne. Nu är jag hemma och lyssnar på musik och dricker latte. Nu ska jag sätta på kungarna av tylösand och bara ta det lungt, Har haft lite huvudverk sedan loppen... Okej jag vet att ni verkligen bryr er om de jag skrev nu. hmm.. njaa. PUSS





Yesterday is always a different day

Ska ju bli en kall och snöig vinter så funderar på att köpa jackan under? Vad tycker ni? För fjortis? Ful? Jag är kär men vill bara höra eran åsikt. =) Har ju en vanlig svart som är en kort parkas modell men vill ha 2 och variera mellan, vad tycker ni. ska jag köpa? =)



Hittade ingen bra bild och den ser stor ut, men den sitter snyggt på!


Say hello to goodbye

Gjorde ett armband för några dagar sedan. Inte min stil men jag säljer ju som sagt så gör ju olika stilar =) helt OK blev det tycker jag...



Färgerna blir cp i camera, Det är ganska mörkröda färger och dom "kulorna" som ser gula ut är väldigt mycket ljusare


Dagens låtar





Blev två låtar idag. Ä L S K A R den sista! Har lyssnar på replay på den flera dagar nu, Man tröttnar inte! ♥


It was A foolish game I played





Kofta - ? mammas
Linne - Ginatricot
Jeans - Cheapmonday
Halsduk - Ginatricot
Armband - ginatricot

I'm looking at an angel.

Godmorgon!
Sitter och sappar mellan mtw och thevoice och käkar lite frukost. Oboy och banan. Är det bara jag som är petnoga med bananer? Dom ska va helt gula utan fläckar och ska ha legat i kylen och vara kalla? Har jag rätt? =) Aja har varit klar ett tag även fast jag gick upp för en halvtimme... Tummen upp för mig. Aja jag slänger in lite musik och dagens outfit innan jag drar till skolan =) bra va?


I guees it's time I run, far far away..

Har märkt en sak... Man blir bara fulare och fulare med åren.. -.- Check It OOOOUUT

vintern 07


Våren 09


sommaren 09


höst/vinter 09


vinter 10


Vår 10


Sommar 10




NU. Höst 2010




Jaaaa, okej... jag hade mina fjortistider någonstans där. Men ni ser min poäng iallafall?


It aint nothing better than you by my side.

Tror jag ska börja på dans igen...? :O Hade dans idag efter skolan och det är så jävla kul! Ni som inte dansar kan inte fatta hur skönt det är. Det är inte bara kul, utan man får ju ut sin ilska om man bara kör stenhårt och ger gärnet också. Jaja det får bli nästa termin =)



Jag just nu, glaaaaaaaad.


Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor


Har så jävla mycket minnen med denhär låten..

Varför måste jag börja sakna? varför måste jag börja tänka? Varför? varför? varför? Jag hatar dethär, för jag saknar dig, Det gör jag. Men jag vill inte, jag vill hata dig för den du är, men jag kan inte, det går inte. Jag älskade dig för mycket. Men varför kan jag inte bara få hata dig för? Du är inte värd mina tankar ens. Du är inte ens värd min blick åt ditt håll. Varför kan du inte bara lämna mina tankar..


love it

Här har vi en riktigt nazty man som vet hur man svänger på höfterna..


HAHAHAHAHA


My perfection


Hade också mitt halsband med ett M på



Tight röv jag har


Lady Stardust



SKa tydligen sjunga in för våran musiklärare om någon vecka så det har jag valt denna låten av de man fick välja mellan. Fast är inte säker, tror kanske jag tar save tonight istället? aja lyssna , den är okej ändå

I'm far from you..

Nu blir det mamivecka, Såå ja sitter hos mamma och håller på att göra mat. Blir en macka och någon proteindrink om någon undrar ;) Sedan ska jag och mamma hämta ut något packet sedan vet jag inte.. Vi hörs


My day

kladdkaka, svampbobfyrkant, duschen, falukorv. (bläää)


.

Blir lite småstörd på sånthär..


I don't know.

Jag orkar inte blogga just nu. Vet inte varför, men har blivit hopplöst trött sedan vi började skolan igen.. Kunde vara uppe i flera dygn i rad förut men nu går de inte längre. Kunde vara uppe till 3-4 på en vardag sedan gå upp klockan 6 och gå till skolan pigg som fan.. Var uppe till typ 2, kanske 3 igår sedan däcka jag. Jag fattar inte varför och jag blir galen på det. Vi hörs senare.. Ska nog baka något =) mums!


I'm the worlds greatest

Blir en FF kväll med tjejerna som kommer bli bäst! Nu ska jag dra till mamma, och göra jagvetintevad. Sedan kommer matilda dit och sen ska vi träffa melissa. Fixa lite och så. Sedan kommer det upp massa av bilder imorgon. Kanske bloggar däifrån. Vet inte men annars bye


I got the magic in me.



Tjabba, godmorgon eller vad jag ju ska säga. Min morgon började med att jag inte hade sköljt ut mitt balsam ordentligt igår, så det e helt cp, brände sedan min frukost fralla. Och lite sånt. Men vad gör det? det är ju lördag =) Slänger upp en låt som får mig på topp också.
Ikväll så blir det nog en kväll med mina tjejer tror jag. Hoppas de iallafall. Aja uppderar snart igen !


Visste du detta om mig..?

... Jag kan bara gråta när jag har PMS, Annars kan jag inte ens få fram EN liten tår.

...Jag har inte växt någon på nästan 2 år? Är fortfarande 166 cm som jag var sommaren 2009...

...Jag har flyttat sammanlagt 5 gånger i mitt liv. Och jag bodde på södermalm när jag var liten.

... Jag har 2 brorsor, en storebror och en lillebror. Min lillebror har min pappa med en ny tjej. Men jag tycker ändå han är min helbror. (Eller ny och ny? Hon har bott med oss sedan jag var 6,7 år då.. :P)

... Jag får ångest både när jag inte shoppar och när jag shoppar. Kan få dampanfall.

... Jag och matilda typ lever för mcflurry daim med kolasås på donken. MUMS!


... För kanske 2-3 år sedan var jag jätteblyg, Nu skäms jag inte ens om jag skulle prutta på en full tunnelbana. Typ..?

... Jag och matilda har varit bästa vänner sedan 5an, i ca 4 år.



Ska jag skriva mer sånnahär listor? Vet inte om ni tycker det är bra eller inte. Själv gillar jag att läsa sånna på andra bloggar men kommentera vad ni tycker om dom och om jag ska göra fler olika! =)


Broken hearted girl

Outfit för idag. Booring jag är alltså.




Can't find the perfect man

Inte gjort något speciellt idag men va lite med matilda, hämtade sedan ut ett paket jag hade fått. Gissa vad? Det var från panduro! Gissa om jag blev glad!? AAAh som fan. Men jaa det var ju smyckes grejer som jag väntat på i 2 veckor... För den som inte hänger med så gör jag egna smycken som jag sedan också säljer. Kommer lägga upp det jag gör lite då och då. =)


Kungarna av tylösand

Nu blir det kungarna av tylösand på datorn. Tummen upp för det (Y)


Memories never ends.

Vart in till globen idag med malin och matilda och kom nyss hem och duscha lite. Blev donken + ett halsband. Haha världens sämsta uppraggningen fick vi av en kille också. Fail på dig. =) Imorn ska vi till ungdomsmotagningen med skolan. Slipper spanska, så nice som fan! Jaaa nu vet ni.

Matilda köpte ett likadant fast ett K<3 Puss på dig älskling


Vet inte

Dagens Outfit. + ett guldugt halsband under halsduken.




Live your life, love your life

Har gått till skolan, gått hem, städat, gjort läxor, Ätit, Datan, Duschat & ska snart sova. Ingen speciell dag så ingen speciellt bloggning.


Godenmorgon

Såhär taggad på skolan är jag.. Fast ne



Outfit och sånt kommer sen


Freaky Like Me

Hos matilda. Ska sova här. Godis. Läxa. Desperate housewifes. Allt möjligt. Nu vet ni Heii!








Baby this time, tell me, can't you feel?

Dara till skolan om 20 minuter. Känner mig rutten.




-


Jag orkar inte mer.
Det har varit såhär i 8 år nu...
Jag har tröttnat.


Dagens Fråga!

Tycker du att det är okej att gå med myskläder (mjukisbyxor) till skolan?
Berätta gärna varför du tycker som du tycker =)


I wan't U here baby, by my side.

Tänkte bara uppdatera med lite mer rolig uppdatering. Snart kommer pappa och hämtar mig så jag håller på och packa och lite så, har duschat och satt i en anstiktsmask också. Kulkulkul. Kollar på tv, dricker te, äter halstabbletter. Ja, nu vet ni vad ja gör för roligt. Bye!


.

Love of my life, my soulmate,
You're my best friend.
Part of me like breathing,
Now half of me is left.

I don't know anything at all
Who am I to say you love me?
I don't know anything at all
And who am I to say you need me?

Color me blue I'm lost in you,
Don't know why I'm still waiting.
Many moons have come & gone,
Don't know why I'm still searching.

Don't know anything at all.
Who am I to say you love me?
I don't know anything at all.
And who am I to say you need me?

Now you're a song I love to sing,
Never thought it feels so free.
Now I know what's meant to be,
And that's okay with me.

But who am I to say you love me?
And who am I to say you need me? 

And who am I to say you love me?


You will never find someone like me

Tjabba! Stannade hemma från skolan idag, men måste ändå plugga till ett matteprov vi har imorn.. Bajs. Så det blir jag & mattehäftet idag då... Yippi! Nej men tur att jag har lite filmer och titta på iallafall (Y) Så ska jobba lite på matten, kolla på lite filmer och duscha och så. Någon som antecknar nu eller? Heeeiidå


-

Ligger i soffan och driker te, min 7:e kopp idag.. Ligger och kollar på repsiren av idol. Vi hörs sen, Känner mig helt död.


Du&Jag, det bästa som har hänt.





Jag älskar dig bästavän, ring mig om du vill snacka. När som helst. Snälla ♥


Broken hearts can still survive

Kan knappt prata och när jag andas känns det som att någon skär med ett rakblad i halsen, Ögonlocken hänger ner till knäna & fyfan vad jag mår piss. Godnatt vi hörs imorn, Ska vila, Ska bli frisk.


=)

Skittråkig men skön dag idag. Storebror åkte iväg och köpte naturgodis till mig eftersom att jag är sjuk. Skitgulligt. Mamma har lagat pizza och köpt efterrätt. LÖVE! =) Nu ska jag käka pizza, Har laddat ner lite filmer som jag ska kolla på sedan =) Myspys idag!





Älskar mina nya örhängen Btw


Tips!

Okej kommer köra världens konstigaste tips nu, men måste bara tipsa om världen skönaste, snyggast trosor! Frankdandy har ärligt assköna trosor med skitbra passform. Iallfall deras "Hiptrosor". Sitter perfekt åå jaaaaa... Bara gå in och klicka hem några, Frankdandy.se

LEO HIP


They say time heals everything, But I'm stil waitning.

Tjabba.. Ska bara va hemma idag. Mår inte bra. Är sjuk, nyser hela tiden, måste snyta mig hela tiden och kan knappt andas eller svälja för då skaver de i halsen. Jättekul.. Iallafall, om någon har tips på någon bra film så kommentera gärna. Nu orkar jag inte skriva mer, heei!


Nobody said it was easy



Man gör det så bra som man vill ha det, Det handlar bara om vilja.
Men varför gör du då såhär?

Jag hatar att se dig när du gråter, jag hatar att se dig må piss. Jag trodde att allt skulle vara bra? men vad är det? Vad är det som händer?

Du är världens finaste i mina ögon, Men varför blir det såhär?


Allt är perfekt

Sry för dålig uppdatering, men har snackat med en kompis hela kvällen som gjort mig jävligt upptagen.. Men men, nu är allt bäst igen ♥ Okej ingen fattar vad jag snackar om men skitsamma. Ska gå och läga mig nu, så jag kommer upp imorn. För jag e så jävla trött så det inte e sant.. Vi hörs!


Visste du att..

... Jag är lite av en piruman? okej kanske lite för starkt ord att använda men jag älskar eld. Kan sitta i timmar och tända tänstickor, leka med ljusen, Och till&med lukta på röken? Röklukt är den bästa doft jag vet, luktar otroligt gott! Jag brukar tända på saker, Inte för att det är kul. Utan för att de är spännande, Alltså jag menar verkligen tända på ALLT! Det är något av det roligaste & bästa tidsfördriv jag vet. Blir också fasinerad av bilder på eld, jag älskar det =,)



Bild : Google


I try hard to make it









Har aldrig gillar Simple Plan förut. Men förfan lyssna på deras helt sjukt jävla grymt underbara texter! Så jävla bra...

De får bli dagens Artist/Grupp


We gonna party like it's 2012

Har nyss duschat och frächat upp mig, alltid skönt att göra det innan helgen börjar tycker jag =) Meeeen nu ska jag sägga mig och kolla på toppbloggarna (Y) hahaha så jävla underhållande!




Cody Simpson



Inte perfekt röst, men så jävla söt!

I'm halfway gone

Tjaaa. Matilda och jag har varit hos mig och bara chillat. Kollat på lite Kungarna av tylösand och käkat marabou♥ Men nu var hon va tvungen att dra hem till sin pappa. Så nu blev jag heeeeeellllt ensam! Bajs på det. Men aja, livet rullar vell ändå?


RSS 2.0