I've had you so many times, but somehow i want more.

Hola amigos. Drog hem från skolan för 1 timme sedan. Har mått dåligt i stort sätt hela dagen. Så ja.. Drog hem helt enkelt & slängde mig på soffan. Skönt! Måste iof göra lite läxor.. Bajs. Men aja. Läxor & tv blir det resten av dagen.

uppdatera! har tråk..

:p


The best things in life are not things.

Tjaaaaaaaaa. Hemma. Åkte till stan med Matilda, Hanna & Hanna. Fick med mig en tröja. Fikade på Waynes. Åkte hem. Köpte godis + Mat. Mötte upp Linnea. Gick hem till Matilda. Kolla på film, myste, snacka. Skratta osv. Typ min dag. Härlig dag. Orkar inte förklara mer. Men har haft en jättebra dag med jättefina tjejor iaf. Slänger upp en bild på tröjan. Nöjd!

I got a feeling

Nu sticker jag och möter matilda. Sedan till stan. Vi får se hur de blir ikväll. Puss hörs sen iallafall.

Såhär ser jag ut idag. hahahaha stiligt...


I see this beautiful people.

Vaknade runt halv 10 idag & har bara tagit de lungt. Ska till stan runt 3 med tjejorna & fika bla. Mysigt. Får se om vi käkar där eller om vi åker hem & käkar & kollar film. Aja. Nu har jag inget att göra. funderar vad jag ska ha på mig idag. Tror det blir gårkvällens blus + svart jeans. Åh, orkar inte riktigt fundera på de.
Just nu. För Hanna som aldrig sett mig i tofs

I think I'm still inlove.



Visste du att..
♥Jag har fobi för blod, blodådror, handleder & fotleder osvosv. Mår illa & kan börja grina nästan så fort någon visar/snackar om de.
♥Jag ÄLSKAR choklad.
♥Har lätt för att bli avundsjuk. På allt möjligt. Oftast småsaker.
♥Jag gillar lugn rock. Iallafall dem flesta.
♥Jag får lätt dåligt samvete. Det kan vara för minsta lilla grej. Även för en person jag inte känner.
♥Jag har svårt för att skämmas. Alltså tycka saker är pinsamma.
♥Jag är rätt så blyg när jag träffar någon första gången. Sedan när jag känner personen så är jag lite av en galning.
♥Jag faller lätt för killar. VÄLDIGT LÄTT. Ovanligt lätt.
♥Jag pratar för mig själv. men stör mig på när andra gör de.

We lost it all, the love is gone.

http://www.youtube.com/watch?v=9XjZ5KhBCrI

Funkar inte att läga in youtubeklipp? Iallafall en helt underbart vacker låt. Går inte att förklarar hur bra den är. Lyssna noga på texten. Helt jävla underbar.

Baby I like it, the way you move on the floor

Nu: Fira pappa! Fondy, grönsaks&kött fondy. Sedan tårta+macarones. Mummsfillibabba. Har på min nya blus/topp. Awesome!

Dagens Style


Drama, Drama, Drama.

Känner att det är så mycket drama nu. Över allt. Iallafall, kom nyss hem från skolan. Blir en rätt chillkväll ikväll. Ska fira pappa med låtsasmammas föräldrar & syster. De är rätt roliga personer så det blir kul ändå. Nu ska jag ta en muffins som jag bakade igår & kolla på film. Laddade ner massor igår så får se vad det blir för någon =) Återkommer med Outfit & annat senare.
Bild från skriskoråkningen med skolan i onsdags


Grattis!

Idag fyller min älskade pappa år. Hoppas du får den bästa födelsedagen! Finner inga ord för hur mycket jag älskar dig. Älskar dig över allt annat. Hoppas du vet det ♥


Welcome to my silly life

Har egentligen ingen lust att blogga. Men gör det iaf! Här sitter jag. Nyss ätit & kollar nu på 2 ½ men. älskart! Ska snart ta en frukt. Har blivit nyttig på sistonde. Najs. Ska börja träna snart också. Antingen dans igen, eller mammas gym. Det blir nog mammas gym om dom accepterar trotts man måste va äldre. Hoppas hoppas hoppas. Lite random fakta sådär. :]  Tycker dessutom att ni som läser ska veta att jag endast sminkar mig med mascara nu förtiden. har gjort det i över 1 månads tid. Inge klet i ansiktet. Rätt fräscht faktiskt.





just waiting

Slutade 4 idag. Åkte till stan med storebror. Köpte present till pappa. & shoppade lite annat sedan. Blev riktigt nöjd med allt.

Ginatricot

Ska shoppa i helgen & dessa ska köpas har jag bestämt. bland annat massa andra toppar ska köpas.

Seg dag..

.. Det minsta man kan säga! Segaste dagen i mitt liv typ. Imorn är det skola. blääää

it felt so good

Hittade inte ett skit i stan igår, typiskt när man väl har massa pengar? Blää. Idag har jag städat rummet iallafall, druckit kaffe & kollat film. Kul va? vet. Funderar på att nätshoppa lite, hittar ändå inget i affärerna. Och de e så kul när man hämtar ut paket & provar de sen. hahahaha :$

PUSS

Nej fan, nu drar jag, orkar inte vänta på att någon ska logga in. Heidå, Ni får se sedan vad jag skrapar med mig hem idag!


You're a wonderman

Nu/snart:stan
Men har inga batterier på mobilen så väntar tills någon ska logga in på fb så jag kan få någon att följa med, men mina sega vänner loggar ju inte in! Vill inte åka in sjäääääälv.. känns muppat ju. Men aja, Får vell ta & göra de då. Kanske.. Vet inte. Väntar en halvtimme till och ser om någon loggar in :D



Jag tycker om när jag betyder något för dig.

Gick och la mig halv 11 igår. Gick upp halv 10 idag.. Fattar inte hur jag kan vara så trött hela tiden. Iallafall, vill åka till stan, måste shoppa kläder & köpa födelsedags present till pappa. Men måste också storstäda mitt rum. Så har beslutsångest.. Vet inte vilket jag ska göra idag, och vilket jag ska göra imorn? Det skulle ju var rätt så skönt att åka till stan med någon idag & sedan imorgon ha en hemmadag men städning sedan massa film? visst? ASSÅ FUUUUUUCK! BESLUTSÅNGEST! Mobilbatteriet e slut & laddaren e hos mamma också. wäääääää!






Egyptien

Okej, Ska berätta om Egyptien nu. Helt ärligt så är det världens finaste stad jag varit i. Själva staden är som LasVegas typ. Skitcool stad verkligen. De roliga är att de använder kameler där, så som vi använder cyklar här typ, rätt så coolt. Och hotellet vi bodde på var helt otroligt. Och folket som bor/jobbar där är sjukt sociala & skämtsamma. Hursom så var det egentligen bara en vanlig bad&solsemester. Vi gick till stranden, badade, solade, åt & drack massa gott. Hade det allmänt bäst bara! (förutom att jag fick över 100 myggbett på bara benen efter första kvällen & vi hade en kackerlacka på rummet) Bodde i Sharm el sheik på ett allinclusive hotell. På kvällen var det alltid underhållning, musik, partyn osv. Riktigt kul. Iallafall så är det nog den bästa resan jag gjort delad plats med NewYork då. Jaaa nu får lite bilder. =)

En liten gata från staden, fick inga bra bilder pga dåligt ljus


Myggbett?!








Man fick inte simma utanför de där bojjarna pga hajattackerna för typ 1 månad sedan, men de gjorde inget för de var sjukt varm i vattnet!




Typ 1/10 av hotellet. Det fanns massa pooler & barer över allt som det bara var att ta ifrån GRATIS vad man ville ha! =)




Det var bara några bilder. Saknar som fan allltså, & har ändå inte ens varit hemma i en vecka. Illa! Fyfan..

Vi faller så fort, vi reser oss upp.

Nu har jag sminkat av mig, satt på myskläder, bäddat ner mig i fotöljen med ett täcke runt mig och en kopp te. Färgade håret på malin efter skolan och det blev enligt mig skitfint. Vi började kolla på en film också. Han inte kolla klart på den där, så fortsätter kolla nu. Vi hörs mer sedan. Tänkte berätta om egyptien sedan också. Men tar det någon annan gång ;)

Här står jag kvar, för jag blir så dum av dig.

Tjaa! Har inte bloggat på länge för att jag helt enkelt inte känt fört. Men nu tänkte jag att jag ändå kan börja upptadera lite, iaf runt 2 gånger per dag. Tänker faktiskt satsa på skolan denna termin och jaa.. då får de vara så. Har iallafall haft det sjukt jävla bra i egyptien, går inte att beskriva med ord hur underbart det var. Ville verkligen inte hem. Usch! Tog inte mycket bilder. Kände för att njuta ist för att gå runt och fota. Tänkte bara säga det!
Så från och med nu ska jag iallafall försöka uppdatera ca 2 inlägg per dag. Ibland mer, ibland mindre.
Strandbild från egyptien

Vi bär oss åt, så som vi bär oss åt, för att få värde på, det vi lever i.

Har inte orkat uppdatera idag. Men måste bara säga, fyfan vad de e jobbig & tråkigt när man inte kan sova. Måste gå och lägga mig nu (måste vänta på dygnet igen nu när jag ska åka till egyptien ska upp ca halv4-4) och jag e sjuuuuuuuuuuukt jävla pigg. Fattar inte. Nått tips på hur man blir trött? skulle iaf behövas nu.. Har alarm på 9 imorgon. Då ska jag hem till pappa. Hämta lite grejer. Och kanske va där/fika en stund. Vet inte. Imorgon blir det bättre uppdatering. Godnatt nu ♥

Hands up in the air, Like I don't care.

Tjaaaa! Igår när jag gick och la mig så fick jag kvälningar och spykänslor. Vaknade upp med samma känsla idag & jaa.. Så satte mig bara framför tv:en och har gjort det hela dagen i stort sätt. Skönt. Därför ingen bloggning heller. Men iallafall!
Det var kul igår. Även fast de bara var vuxna så är det ju vänner som jag vuxit upp med, alltså som jag har känt hela livet. Kul att få träffa dem igen! Var ju mest med sebastian men ändå. hahaha usch så ointressant. Heidoo!

Bring out the fire

Fick ett paket idag också, från novaqueen. Klänningarna jag hade beställt hade kommit. Spännande!
Båda 2 är MYCKET snyggare irl, inte lika mycket orange blommor.
Snygga armhålor..

Feeling great

Hallå där! Brodern min kom hem cirkus 8. Då satt vi på fb & gillade grupper sedan kollade vi 2½ men... typ tills nu? Rätt så ganska nice ändå. Snart ska jag sova. Måste börja vända om på dygnet igen. Iallafall försöka. Så ska sminka av mig. Sedan sova. Imorgon är en ny dag.

Visste du att?

♥Jag skulle vilja kunna prata flytande spanska? Men ändå det är ämnet jag anstränger mig minst i i skolan. Inbillar mig själv att det är försent att lära sig nu.
♥Jag är beroende av kaffe, läpsyl & handkräm.
♥Jag är den klumpigaste och oförsiktigaste person jag känner.
♥Jag har skitjobbiga tvångstankar. Kan börja gråta om jag inte gör de..
♥När jag är ensam hemma brukar jag sätta musiken på högtsa volym, ta av mig tröjan och leta i kylen/skafferiet/frysen hela tiden. Hehe :$
♥Jag är rädd när jag sover ensam. har svårare att sova då.
♥Tycker det är sjukt skönt att gråta, men hatar att gråta inför folk.
♥Jag älskar att irritera folk.
♥Jag får damp på folk som inte är sig själva. Jag menar verkligen RÅDAMP.

I remember now.

Nu har mammas gäster börjat komma. Själv sitter jag och kollar på film och väntar på att Sebastian ska komma hem så jag har någon att vara med.. Kult! Hörs =)

Om du lämnade mig nu.

Juste! klippte ju mig för typ 2 dagar sedan. Blev nöjd. Det blev frächt. Inte för kort heller.

Vad du anförtror åt mig, ska jag anförtro åt dig.

Tjaa! Gick upp vid 10tiden och gjorde scones till min mamma! Hon fyller ju år idag. Bakade, dukade fram osv. Gjorde vanliga & sedan ett par skitäckliga scones med choklad och hallon i. Fail men skitsamma. Det är tanken som räknas? hehe :$ Jag och min brorsa gav henne en dataväska som hon önskat. Nu har jag duschat och ska börja sminka mig snart. Klockan 4 kommer gäster, så vill inte se ut som skit då..

Hehe de ser ju gott ut iaf? =)

.

Systrar livet ut sa vi va? Älskar dig mest av allt. Hoppas du vet det ♥

Booooooring

När du inte har annat att göra på natten haha! Okej de e HEMSKA videos. Usch. Får små hjärtattacker mitt i allt. Blir så jävla rädd..!

Kolla denna. Nutteelefanten som den andra elefanten ger sig på. Så jävla gullig. Stackarn blir helt nerputtad =( 1.55

If this is what we got, then what we got is gone.

Nuuu ska jag kolla film. Imorn ska mamma ha fest så det kommer antagligen bli lika dålig uppdatering som idag. Måste hjälpa, duka fram & grejer. *Suck* Men aja.. Hörs imorgon iallafall!

Fett mysigt.

HAHAHAHAHAH juste! Döda en mygga  igår. EEUUW... Visste inte att det fanns myggor på vintern?

I hope that you´ll stay the night.

Vart ju som sagt i stan idag. Mötte storebror där pch köpte födelsedagspresent till mamma, sedan köpte jag lite till mig själv. På rean.

It was only you and me..

Om du såg mig nu. Med tårarna rinnandes ner för mina kinder. Kroppen som bara skakar & Hjärtat som sjunker ner till magen. Så skulle du förstå hur jävla mycket jag älskar dig, hur mycket jag ångrar allt de som hänt. Hur svag jag egentligen blir utan dig. Jag har inte velat tro på det som har hänt mellan oss. Därför har jag inte trott på det heller. Men nu inser jag, det är slut. Det är över, det finns inget VI längre. Men du ska veta, Jag saknar dig något otroligt och kommer alltid finnas där för dig. När som helst. Alltid. Jag älskar dig.. Och jag vet inte om jag orkar, Orkar leva utan dig. Du har störst plats i mitt hjärta, det kommer du alltid ha, oavsätt vad. Jag älskar dig över allt.

För allt vi gjort. För alla minnen vi har. Är det verkligen rätt att ge upp? Ge upp allt bara sådär?


Baby take my open heart.

Imorn ska jag till stan. Vet inte riktigt hur.. med tanke på hur sent jag gick och la mig idag så är det svårt att sova nu... HATAR att vända på dygnet. Blir så jobbigt att sova sen igen.. Men aja, ska nog sova snart ändå. Måste sova. Måste köpa förldelsadagspresent till mamma imorn. Hon fyller år på torsdag. Men aja. orkar inte riktigt blogga. så jag säger godnatt så hörs vi imorgon.

Vi vet inte vart vi ska, Men vi ska komma dit

Har verkligen fastnat i fällan med svenska sångare/band..
Elegi -  Lars winnerbäck 

Gryningspirumanen - Daniel Adams Ray
Utan dina andetag -  Kent (sämst kvalite..)

Socker - Kent

Mina absoluta favoriter.

Te Amo

Godmorgon! Nyss vaknat och kollar på jims värld och käkar apelsin. Någon som bryr sig? nä tänkte väll det. Bjuder på lite nyvakna och osminkade bilder istället (Y) Tjena morgonfrilla

Godnatt!

Tror jag säger godnatt nu. Det är en ny dag imorgon. PUSS 
Sommaren 2010 kommer aldrig i mitt liv glömma.

I hear you call my name and it feels like home.

Nu ska jag sätta mig och kolla hela säsongen av Jersy Shore. Haha tönt jag är men aja, har inget annat för mig ändå.

Life is a mystery

Ska börja sköta mitt hår bättre. Ska börja klippa mig regelbundet. Ska börja använda inpackning oftare. Osv. Känns så mycket frächare då. Ska få mitt drööööömhååååår har jag bestämt!
Sååååååå jäääääääävla snygga hår!

The fire burning down my happines


Hear me screaming, see me bleeding.

Nu sticker jag till frissan. Hörs sedan när jag kommer hem!

Outfit & facelook

Blus - Ginatricot
Jeans - Ginatricot
Har kört/Kör på endast mascara de senaste veckorna (Y)

Fallen

Tjaaaa, nyss vaknat och ska dusha och fixa mig och lite så. Ska vara hos frisören klockan 4 så jaa... Nu ska allt de slitna kapas. Fyfan vad jag kommer se ut.. Blää blir ledsen av bara tanken, men aja, jag överlever nog? Men vi hörs när jag kommit ut ur duschen.
Tröött

Your lips my biggest weakness

Har laddat mer lite filmer och sånt idag och ska sätta mig och dricka lite te och kolla film. Har lite ont i huvudet så det blir nog bra. Mysigt!

Beckham Parfym Signature

Beckham parfym signature är en parfym som luktar legendariskt gott! Dör lite inombords när jag luktar på den. Går inte att beskriva vad den luktar men prova ni kommer verkligen inte att ångra er! Den är köpt på Parfym.se som säljer parfymer/smink/hårprodukter osv för ca 50%. Sjukt bra sida. Kika in där ni.

Just walking in the dark

Nyss klickat hem dessa 2 Snyggingarna! Tänkte att det kan va kul att ha något nytt i egyptien.
Novaqueen.se 30% just nu!

Nyårsafton

Såja! kom hem igår runt 9-10 tiden på kvällen och orkade inte blogga då. Men nu blir det som vanligt igen! Hade en jättebra nyårsafton. Har tyvärr inga bilder för när vi gick ut snöade det så mycket så ville inte riskera vattenskador på kameran.. :$ Men iallafall. Det blev fyrverkerier vid havet Och innan det var det en massa snack, mat & dricka hemma. Mysigt! Kryssning dit och kryssning hem. Skitnice!
Och nu jävlar är det 2011! Ska satsa på att det ska bli bästa året hittills!



Tidsinställt inlägg!

Nu står jag säkert vid havet och kollar ut över alla fyrverkerier och har det bra. Hoppas ni har det bra också!
Ville bara önska alla ett gått nytt år. Skål för 2011! ♥

RSS 2.0