mobilblogg!

Ska bara se om de går att mobilblogga lite för min dator är hos pappa. Har tyvärr inte fått in snitsen om hur man lägger in bilder. Hjälp? Sitter hemm hos mamma nu för jag är sjuk. eller sjuk och sjuk, var snurrig, såg suddigt och hade huvudverk och de var idrottsdag idag så jag skippade.. Sitter och kollar på lite tv och så. Ska vara här tills ikväll, då kommer pappa och hämtar mig. Aja. Skitsamma.. Skulle bara visa att ja lever som alla säger ;)

I'm dancing with tears in my eyes, just fighting to get through the night.

Nu blir det Paradise Hotel, Sedan blir det Ung&bortskämd eller vad det nu heter. Nice kväll. Skönt att va ensam och lalla runt och bara tänkta på allt som händer egentligen... Men skitsamma. Hörs senare alltså.

Random Shit, Me Right Now.






Choklad <3


Hiss!



♥Marabou Caramelized Alomds, Seasalt! Tror nog det är det godaste jag ätit i hela mitt liv! Helt ärligt, skulle kunna döda för det till & med.. Okej kanske inte men den är sjukt god!


Imagine that.

Bara nått som fastnat på min hjärna..


we're miles apart.

Tjaa..! Har kommit hem från skolan, duschat, lagt på ansiktsmask och hårinpackning och ska snart göra pannkakor. Ska ha fridluftsdag imorgon med skolan så det får bli matsäck. Hörs efter. Har FF ikväll.. Skönt!



fan vad ful.. ser ju helt sjuk ut? Men skitsamma bara tog en bild och orkar inte ta om.. :$


And I wonder if I even crossed you mind?

dagens låtar! ♥ 




Now the butterflies in my stomach won't stop.

Godmorgon allesammans!
Bad update igår, Woups! :$ Idag blir det bättre hoppas vi? Börjar 9.20 men ska sminka mig och lite så nu. Är överdrivet trött idag. Hahaha tänkte dygna igår, men failade så aaah.. Kul och veta? aaah.. eller näää.. Heidå!


face down in the dirt, she said this doesnt hurt.

Godmorgon.. Har sovit som en skithög, kunde först inte sova förens 4, 5 sen har jag vaknat, somnat om, vaknat, somnat om. aah ni fattar. Har sovit ca 3 timmar inatt. Jättekul..
Vet inte vad som händer idag, men håller på och sminka mig nu och ja.. uppdaterar senare.


It never hurts this much

Jag.kan.inte.sova.du.gör.mig.galen.


It's confuse you know.

Ska ut och träffa malin & dennis nu. Vi hörs när jag kommer hem, om inte, så hörs vi imorn!


Baby I'm helpless.

Såå nu har jag ätit och lite så. Såg andreas Wijk i stan och jag måste säga att jag tycker verkligen inte han är snygg! Jag måste nog vara den ända brud som inte hittar en ända grej på honom som ser riktigt okej ut ens.. Iallafall, hittade ett par stövlar ifrån Vagabond som var snygga. Så köpte dom (Y)


Flames to dust

Hemma nu, fick med mig ett par skor hem. Ska laga mat nu så visar bild senare! PUSS


Silly boy get out of my way.

Drar till stan nu! Hörs när jag kommer hem?



Emostyle.







Ser blek och trött ut.. Men aja, såhär ser jag ut idaaaag. =)

F.A.I.L

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHAHAHAHA har nyss ätit blåbär så har blivit helt blå om läpparna, det blev ljusare på bild men usch! hur ska jag kunna gå ut med blåa läppar!? tänderna blev också blåa.. =,/



Det blev ljusare på bild, men det ser hemskt ut i verkligheten :/


NewYork

Kan fortfarande inte fatta att jag har varit i NewYork. Det var min dröm när jag var liten, att få åka till NewYork.. Herrejävlar, jag har fortfarande inte fattat de. Det var underbart ♥ Ja, det var typ 7 månader sedan så jag ser ju ut som jagvetintevad..

Frihetsgudinan


Bild tagen från toppen av EmpireStatebuilding


Lite bilder från Time Square















Sweedish meatballs










Central park, Tog ca 2,5 timmar att gå igenom hela. Galet stort.






Ursäktar för endel hemska bilder på mig och min brorsa... Och för den dåliga kvaliteten på bilderna, men hade min gamla kamera som dessutom var trasig då. Som tur är så ligger den skitkameran skrotad nu (Y)


You own my heart just lika a tattoo

Godmorgon! Nu sätter jag igång och bloggar lite igen. Så ja, godmorgon! :$ Har nyss vaknat och sitter och dricker en latte och äter papparkakor.. Har helt tappat matlusten hela veckan. Helt sjukt. Men iallafall, ska till stan med mamma idag och kolla på vinterskor, förhoppningsvis vinterjacka också och sedan kanske lite annat. Vi får se vad jag kommer hem med helt enkelt ! (Y)


Covers






I'm gone.

Okej jag ångrar mig, är fortfarande trött på att blogga., Vi hörs om ett tag!


5 snabba med katta!

* Jag ÄLSKAR att borsta tänderna. Sjukt jävla nice!

* Jag Brukar tugga tuggummi när jag duschar, det smakar godare då tycker jag.

* Jag har börjat lyssna på emomusik..

* Jag tror att jag är bra på att handska med pengar, även fast jag vet att jag är skitdålig..

* Jag ÄLSKAR 2½ men & how I met your mother.

Jaaa bara lite fakta.
 


I hate myself for the way I feel about you everytime.

Har inte haft tid vid datorn idag, har varit lite fullt upp. Nu är jag iallafall hemma och har tagit en dusch. Ska kolla på paradise hotell som jag alltid missar. Sedan får ni lite "lärakännamig" fakta! Hörs!


Some people wait a lifetime for a moment like this.

Förlåt ingen bloggning idag.. Men imorn så! Imorn tänkte jag visa + berätta om mina favorit produkter som jag använder.. Så det är vad ni har att vänta er. =) Puss och godnatt.

Hej, ge mig sommar?..
 


Det bara e så.



Vill bara ligga i sängen hela dagen, vill bara gråta, vill bara sticka, vill bara försvinna från allt. Fråga mig inte varför, för jag vet inte. Allt bara känns så ovärt.


I've been waiting on the other side.

Som ni märkt har jag inte bloggat på länge, Men det är lov så då vill jag inte lägga all min tid på att blogga, utan jag umgås med mina vänner istället. Men nu fick jag suget och ska nog börja uppdatera igen. Vad tror ni om det? Och sedan när skolan börjar så ska jag börja med tidsinstälda inlägg! Skitbra att det finns på blogg.se nu tycker ja, Så ja det kommer vell bli som vanligt hoppas vi på? =)


RSS 2.0