You will catch me if I fall


En låt som betyder allt för mig. ♥

Avslutar med den ikväll och säger godnatt, Imorgon kommer vara en kass dag så lika bra att jag går och lägger mig istället för att grubbla på det. Vi hörs, Sovgott.


Whatever it takes for you baby..

Ska sätta på en film nu. Ta't lugnt och dricka lite latte. The way It should be helt enkelt =)



Hahaha den var länge sen, de får bli den :P


Intressant inlägg

Har pluggat i ca 2 timmar nu, men känner mig fortfarande helt lost. har prov imoen också. Men jaaa hej glädjerop. Nej men jag har iallafall pluggat och försökt banka in kungskap så gott de går. De är vell bara vänta och se..


I guess It is what It is

Bajskonstig bild






Tröja + smycken - Ginatricot
Jeans - Cubus


A beautiful mess

Jag suger på att plugga, inge snack om saken. Nu ska jag sova. Eller ska kolla på en film först, men loggar ut från blogg.se så vi hörs imorn godnatt


Olle hedberg - Closer



Olle är helt klart min favorit i IDOL! =)


I'm lucky with you

Bara våran

Ibland blir allt jobbigt mellan oss, Ibland är allt på topp, ibland bara rasar allt. Du sa "sådär skulle jag aldrig kunna säga till katta utan att hon får damp" när det var en av mina andra vänner som va lite halvtaskig mot mig. anledningen till att jag får damp när du säger nått halvdrygt, eller halvtaskigt till mig är att jag älskar dig, Jag tar in vartända ord som kommer från dig, Du är som min storasyster. Alltid den som är där för mig, står upp för mig. ( haha till och med den som håller mig i handen när jag går över gatan :,) )Och när något halvdumt kommer ur din mun och är menat till mig, så skär det in i hjärtat. Bara för  att jag älskar dig så helvetes jävla mycket. Bara därför. Bara så du vet.


I'm just A sucker for love

BLABLABLA bilder ifrån dagen




 
Och här är mina CP-skadade vänner, Tummen upp för dom (Y)











Dagens Artist!

Kanske ska börja med det istället för dagens Låt? =) Vad tycker ni?
Dagens Artist är iallafall Sean Kingston. En av mina absoluta favoriter, Har alltid varit. Tycker han har unik och annurlunda röst. Slänger in några låtar med honom. Ge gärna låttips på andra artister också. ;)








My Outfit







Det är hjärtan på armbandet för den som inte ser


Even if you don't like me, I bet you'll fall in love with my ride

(JAAAA min sovtröja är skitsnygg? Men den var faktiskt gratis och mina andra är i tvätten)

Nu tänkte jag sova. Har visserligen sovmorgon till 9 imorn, men det börjar bli dags ändå. Säger godnatt så hörs vi imorn bitches.





BTW! Är det bara för mig som färgen på benen + magen håller mycket längre? är ofattbart brun på min mage på vintern! Vad kan det bero på ? =S


The wedding date

Har satt på mig en anstiktsmask och ska sätta mig och kolla på "The Wedding Date" den går på tv nu, men hade missat endel och hade den hemma ändå så sätter på den nu. Hörs efter det!


I've said all my goodbyes

Tänker alltid på vad livet är, och hur fan det gick till. Är det inte så jävla coolt? Jorden, livet, LIV! jag blir ibland chockad bara sådär, mållös och bara tänker på livet. Usch får rysningar..! Att man lever, att man lever i flera år? och att allt bara kan va över på en minut, att hjärtat kan sluta slå bara sådär. Vad som är viktigt och inte. Fyfan tänker alltid på livet. Det är så läskigt...  Är det bara jag som tänker så, får dne känslan ibland?


I'm about "whatever man"



Om det här är musikvedion så är det den sämsta jag någinsin sett. Rihanna är snygg som satan, låten är bra. Men musikvideon?


When you make me feel alive

Slänger upp lite bilder från dagen. Helt vanlig dag bara...














By My Mine.

Dagens Outfit.





Jeans - ONLY
Tröja - H&M
Halsduk - Ginatricot
Skinjacka - Veromoda
Ring - Ginatricot


Say YEAH!

NU : Läxor

SEDAN: Blogga, bilder, outfit, musik + annat.


Så vi hörs sedan!


I never ever felt like this before

Är inne i period då alla som är omkring mig är dumma i huvudet. Jag stör mig på allt. Saknar allt och bara är allmänt störd själv också. Men är så jääääääääääääääääävla trött på allt skit. På människor, bara allt. Nu vill jg faktiskt tillaka till tiden i 7an, då jag var helt nollställd i hjärnan. Jag vill bara tillbaka och sluta tänka som jag gjorde då. Då jag bara var glad och sket i alla andra. Jag har daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


I keep bleeding love



Jag hatar dethär. Allt missförståd, allt saknande, allt skitsnack. Jag hatar att jag inte kan se dig i ögonen. Jag hatar att inte kunna prata med dig varje dag. Jag hatar att sakna dig.
Allt är så jävla onödigt. Jag saknar dig. Kan det inte bli som förr?


Tips!

Har just klickat hem lite smyckes grejer ifrån pandruo.  Dom har just nu 70% rea på ganska mycket så ni som gillar att göra egna smycken skynda er in och klicka hem lite grejer, men det är bara rea på hemsida. Så ja bara ett litet tips!

Nu ska jag duscha och ja, frächa upp mig lite. Höres!

DIREKTLÄNKT TILL PANDUROS REA!


just the 2 of us.

Tjaa drog ut med matilda lite igår, bara snacka lite. Orkade inte blogga är jag kom hem. Men aja har inget roligt och säga just nu. Var på orientering idag i skolan och de gick as bra, men jaa.. e man bäst så e man ju? Men ja så det gick bra, Påvägen hem så gick jag och sola lite, och nu är jag hemma. Eller har varit det i kanske 1 timma men aja =) Slänger in lite fula bilder från orienteringen idag.








I love you

Ska ut och möta min såkallade sockerpulla i centrum nu, vi hörs imorn eller när jag kommer hem!

-Peace

I miss the way you loved me

Hemma igen nu, Vi gick på grillbuffé! Skitgott och jaaaa det var skitkul!... Ringde precis till matilda så ska kanske träffar henne senare. Vi får se om hon hinner. Annars blir det bara en vanlig söndag med lite ansiktsmasker, inpackning, te, tv, osv. Men aja ska kolla lite andra bloggar + Fb nu så vi hörs senare! =)



Men hej korta & klumpiga ögonfransar?


Written in the stars



Slänger upp en Låt också. Refrengen är så jävla skön!

I like the way you are

Tjaa, ska dra in till stan snart, ska på middag/fest för att min halvmoster fyller år. Ska bli riktigt nice!  Vi hörs efter det sötnosar! Kram






Innocence

Köpte även en till ring, (utöver dom i inlägget nedanför) men de med en jävligt dålig kvalite! skulle bara sätta den på fingret när ja kom hem för att prova den (då var den en aning förstor också!) och så går den av på mitten när jag tar av mig den!? Riktigt sjyst kvalite detdära..




Tjenis Penis

Nu blir det bloggning som vanligt tror jag. Men skitsamma, Är hemma nu, åkte in till stan och mötte mamma där alltid lika mysigt! Strosade runt lite sedan köpta vi en höst/vår jacka till mig, riktigt snygg! ;) köpte lite andra saker, Lite ringar och smink. Har blivit helt såld på ringar!





+ en skinnjacka!


My mistake

Jag ångrar mig, Bloggar mer imorn eller på söndag. <3


-



Jag vill bara vakna upp nästa dag och se hur allt är så perfekt det kan bli. Men istället blir allt bara så jävla fel. Allt är så jävla fel det kan bli.


Bloggpause

Orkar inte, bläääääää. Vi ses på fredag igen. Puss


Rich Girl

Godmorgon! Ska snart gå till skolan men slänger in en dagens Outfit först. Börjar 9.20 så jäääääävla skönt!




Ny design

Bakgrunden blev helt fucked men det fixar jag imorn. Det är Matilda som har gjort headern. Tack älskling, skitsnygg! <3


It's Jimmybitch

Bara för att alla andra skriver om dom och kommenterar dom så blir jag också sugen på att göra det så här kommer min åsikt:
Jag ser jimmy åkesson som en ny hitler ( som matilda sa och jag håller med henne fullt! ), Helt jävla dum i huvudet. Alla som röstar på Sverigedemokraterna är AVSKYVÄRDA, jävla idioter... Blir irriterad på att det ens finns sånt folk i sverige, Ni skämmer ut vårat land.


I just love the shining light

Målat naglarna nyss, Köpte två nagellack förra veckan som jag valde att blanda. Blev bra tycker jag. Dock inte bästa bilderna =)







Älskar färgerna! Men dom är nog snyggare att inte blanda. Ska prova det nästa gång =)


Musik

Mest spelade på min spotifylista just nu. Mest gamla, dom ger mig minnen  ifrån 7:an..
































I like the teaste of your smile



Jaa hörni, dethär blir vell ungefär minkväll + datron som inte syns. Har sedan en läxa jag måste göra tills imorn.. Sitta och titta på hela valvakan & imorgon i skolan veta vilka som vinner. Yes uppdaterar senare sötnosar!


Outfit

Som alla andra söndagar, Mjukisbyxor,tofs & bara lite smink


Today I'm feeling awesome

Tjabba! Drog ju till stan med matilda & fick med mig en BH hem. Det var ovanligt mysigt på stan idag. Vi gick mest runt och snackade+donken bara. Men det var skitmysigt att bara göra det med! =) Nu har jag tagit en joggingrunda och en dusch. Alla vet vell hur en bh ser ut men slänger upp en bild på den bara för att fylla ut inlägget lite hahah ;)


Blogg tävling på Jockiboi

*Klick*




You Just Killing Me

Snart kommer matilda hit. Vaknade för någon halvtimme sedan så hinner inte bry mig om hur jag ser ut. Vi ska åka in till stan och jaaa... Har ingen aning om vad vi ska göra där, men aja stan blir det iallafall. Och jag ser helt sjuuuuuuukt trash ut med mjukisbyxor och tofs men aja det är söndag ju? Vi hörs när jag kommit hem =)

Hemsk bild, men som sagt, Hinner inte bry mig just nu


Kyss mitt aaaarlse

meeeen jaaa, tror bilderna beskriver ungefär hur roligt jag har det ikväll =)




I wanna Know Your name

Okej var det bara jag som tyckte mitt senaste inlägg var grymt roligt? japp, jag tänkte vell de.
 Därför släger jag in en låt =)


I give my only life

Tjabba! När vi kom hem från IKEA så började ja röja och har städat och gjort lite mysigt här i mitt rum... eller *Hosthost* har tänt lite ljus & tagit massa kuddar rättaresagt..




SJuuuuuuuuuuuukt fona bilder va?! eller inte...


All night long

Outfit for today



jeans - Cheap monday
Linne - BIKBOK
Halsduk - Cubus
Kofta -  Ginatricot


All night long

Outfit for today



jeans - Cheap monday
Linne - BIKBOK
Halsduk - Cubus
Kofta -  Ginatricot


You And I Will Be Young Forever



Håller på att göra mig iordning och lyssnar på lite musik så man blir lite glaaaad! Ska dra till IKEA med mamma snart, köpa lite grejer till mitt rum, Bla. ljus,kuddar,tapet, bäddsäng och lite sånt. Får se om vi hittar allt. Men iallafall, Är det bara jag som tycker det är så fydundrans mysigt på IKEA? Älskar't! Aja vi hörs senare med lite musik & Outfit, Yes!




Morr'n!

Godmorgon!
Vaknade upp i ett ryck bara sådär och kolla mig i spegeln, säger bara fan vad jag ser omplaserad ut i fejjan idag alltså... ser assliten ut. Men skitsamma. Ska ta och ringa matilda nu och äta upp min frukost. Hörs sen!


God damn you're beautiful to me

Skitfula bilder, Bryr mig inte just nu =)




HEEY Mister DJ

Dagens Låt!

Roll it - Shontelle




Svar på kommentar




Magda: tack! Antar jag..? :P <3

Felicia: Den svarta mössan är köpt på BIKBOK, den rosa är köpt på JC eller CUBUS om jag minns rätt =)


My Day

Cpkonstig dag idag alltså. Världens dramadag.. Endel av dramat var bara jävligt roligt. Skrattattack bara jag tänker på det. Men det andra var inte så roligt. Orkar inte gå in på detaljer. Men folk är konstiga, respektlösa, Sjuka, aaah jag vet inte... Bara en sjukt konstigt dag.

Iallfall, har ängat kvällen åt kvällspromenad med familjen, Lite mys, Pyssel-om-mig-själv osv. Inget speciellt alltså.



Hahaha morgonbild, Bara jag som fårsådandär överläpp på morgonen? *kuksugarläppar* :S


Yeah I miss You

Tjaaa! bloggar snart ikväll. Har inte tid just nu. Pussar!


Fuck You

Kom på en ska nu, eller funderade på en sak... Jo att vi har fått en uppgift i spanska lektionen att hålla en egen lektion. Visserligen bara i 15-20 minuter. Men varför i helvette ska jag hålla en egen lektion i Spanska!? Har det ens med spanska och göra!? lixom visst om man får göra det i svenska eller nått sånt. Men hallå spanska!!!!!!!!! Blir sjukt irriterad på min lärare ibland. Stört. Så funderar på att skippa den lektionen imorn..? Men inte hela dagen, känns onödigt. Vill bara slippa dendär jävla spanskan..

Gammal bild som brunett...



Day off

Tjaaa! Är hemma nu som ni kanske märkte. Dagen idag kändes konstig, När jag kom tilll skolan så var det lixom mysig stämning och jag fick för mig att klockan var 10 på kvällen? Sedan så gick det neråt. Alla verkar ha värsta PMS idag.. Aja inget speciellt har hänt iallafall.
Tar en day off idag också och skiter i att jogga & läxora. Känner mig trött, hängig och lite nere så de blir bra. Har nyss gjort en latte och ska sätta mig och kolla på Kungarna av tylösand som jag missa igår.. Vi hörs efter det!



Hahaha sjukt ful cupcake! ;D


Outfit&Facelook

Fråga mig inte vad jag sitter på golvet för..




+ Lite smycken


All my scars are open

Hallå där! Blev lite knas när jag skulle ut och jogga för  när jag kom hem så trodde jag att åtminstånde Sebastian skulle va hemma (Mamma va ute med en kompis) men nejnej, då hade han också gått ut. Så satt utelåst i ca 1 timme... Var skithungrig och behövde ju duscha? Så jaa.. Inte precis världens roligaste. Men aja. Har gjort lite läxa också. Har bara engelska tror jag, men jag får alltid panik inför alla prov/läxförhör så bäst att jag övar lite till. Bloggar lite senare gott folk. ;)

Ojj konstig vinkel? :S Skitsamma


Loosing My Mind

Lägger upp lite bilder från igår. Nu ska jag ut Och jogga. KRAM

















Hahahaha sisste bilden är ju jättefin verkligen..


I wanna Go CRAZY

http://www.blocket.se/stockholm/Akustisk_Eko_Gitarr___vaska___ny_25836021.htm?ca=11&w=1

Har ju velat köpa gitarr länge, men eftersom att jag inte är så jättebra. (vill ju ha en för att bli bättre & jobba mig uppåt?) så har jag tittat på blocket. Lät inte denna skitbra!?  Enkel och billig =)?

Klicka för att se nästa bild

Update: såg nu att snubben bodde i Järfälla, Vart ligger de? hehe ;$

I will wearing this scars to everyone to see

Hejsan svejsan svennehälsning. Tog en jogging runda i regnet, duschade och åt lite. Sitter med en inpackning och lite te och lyssnar på some Micheal Jacksson. Vore egentligen göra läxor... MEEEEEN, jag är så jävla skoltrött.. Jag fattar inte. Jävligt irriterande är det. Men men, Matteprovet gick bajs också. Jora tack, känns jätte bra verkligen.. Nej men vi hörs vell kanske ikväll eller imorn med ett morgon inlägg eftersom att jag har sovmorgon. KYSSARÅKRAMAR så länge



HAhaha roligaste bilden på Mig & hanna idag


Cry Me A River

Dagens Låt!


Joggingrunda

Tar en joggingtur nu, ska göra det hela veckan. Ska börja få det som en vana att bara klä på sig och ut & jogga. Det känns så skönt efter! Efter det ska lite läxor göras, Skitnice ju!? :S vi hörs efter det =) PUSS

Updtade1: FAAAAAN det började regna precis! Måste övertala mamma om en träningmaskiin eller vad det nu heter... Kan ju inte jogga när de regnar?!

Update2: eller vafan, Klart jag ska jogga? vi ses när jag kommer hem


Outfit&Facelook

Dåligt med uppdaterig. Men internett har varit segt och har inte varit på blogghumör.. Men tror det blir ändring på det i veckan =)

Iallafall, dagens Outfit O face





My Day/Shopping

Tjabba tjena hallå! Har nyss kommit hem från stan. Åkte in Med pappa & storebror. Strosade lite på stan och satte oss i kungshallarna och käkade lite. Kul & mysigt som vanligt. Slänger in lite shopping som jag fick idag också. =)

















(dom andra örhängerna har jag på mig) + 3 par trosor från i fredags


WorldTradeCenter

Förlåt.. Har varit en typiskt hemmadag då man bara slappar & ja.. Har vart störttskönt, men inte orkat blogga. Synd för er! Nu ska jag fortsätta kolla på worldtradecenter på televisionen som jag sett 65373254 gånger, sorglig händelse det dära. Aja shit, vi hörs nog imorn. Då ska jag till stan med Pappa & vi ska Shoppa lite. Najs sådär ni vet. Hörs då! ;)


Me And My Sunshine!

Tjaaaa! var på bio igårkväll & sov sedan hos matilda. Därför har jag inte bloggat. Orkade inte helt enkelt. Hade det jättemysigt igår! vi gick först & såg i rymden finns inga känslor, Sedan åkte vi hem, Gick ut, körde lite anden i glaset (haha) sedan så sjöng vi lite & bara snacka och så.. Jaa det var bara en vanlig kväll. men Ovanligt mysig..? =)


Visste du...?

..Att jag ALLTID har kalla händer,fötter & min näsa är också alltid kall! Jag försår inte varför, Men det spelar inte roll, om jag är i en bastu, Badar bubberpool, har 10 par sockor, dom är alltid kalla...  Jag fryser även om min näsa hela tiden. Men om händerna & fötterna är jag bara kall, Förstår ni? Aja, tror iallafall det var en liten "nyhet" och lite unikt =)



Bara en bild från här omdagen


Jävla Luder.

Håller fullt med Matilda, Du anonyma verkar ha lite dubbelmoral, Om du nu skiter i om jag vet vem du är. Skriv då namn eller kom fram till mig istället? Men okej vi kan ju göra såhär.. Eftersom att du nu vet vem jag menar så kan ju du komma fram till mig i tex skolan om vi går i samma skola? Låter perfekt va!? =) Bra men då syns vi sen! PUSS<3


Outfit

Skitdålig bild


Thank You!

Har haft en jätterolig mysig dag idag. Kände redan imorse att den skulle bli bäst! Iallafall, bra dag i skolan, efter skolan skulle jag & matilda hämta våra syskon på dagis, fråga mig inte varför.. men det blev Jättemysigt! Lillebror ramlade och slog sig började blöda och ja, Blev ganska orolig sedan gick alla vi fyra & köpte glass när han lugnat sig. Det var gryyyymt mysigt! Ni kan inte fatta vilken bra dag jag har haft!



Älskling! kolla vilka märken han fick efter. Usch Stackarn.. =,(


Outfit & Faceeee





Tröjan åkte upp lite.. Orkar inte ta om bilden
Tröja-Pappas , Linne-Ginatricot, Örhänge-Ginatricot, Ring-SIX, Halsduk-Ginatricot


Stå för den DU är?



Ingen ide att du är anonym för din IP-adress är ute nu så vem som helst kan se vem du är, vart du bor, & ditt telefon nummer. Synd..?
Jag har aldrig sagt att något gjort mig nått? Sa bara att jag hatar fjortisar som hämtar andra fjortisar för att skydda en? Men det verkar som att DU anske tog åt dig lite dära va? ;) Haha Synd det med.. Skriv namn nästa gång så kan vi prata lite ist för att sitta där bakom skärmen och leka! PUSS


Can I be the one?

















Lite bilder från dagen, orkar inget mer idag. Kram på er


ILY

Slutatde 4 och jag & matilda gick och hämtade lillebror på dagis. Gullunge! Gick hem & försökte göra läxor.. Men gick inte såbra, halvsov lite då & nu har jag sovit i någon timme faktiskt. Men är fortfarande sjukt trött! Jag fattar inte.. Aja imorgon börjar jag 9 så ska sova ut lite. Har nyss tagit en dusch och lite så. Skönt! Där fick ni jätteintressant fakta. Och ja vad mer, Jag älskar min familj, & mina vänner! Ni är helt underbara!


Jag har kul

Tog test från Matilda

1. Finns de någon av de motsatta könet du gillar mer än vän?
Liiite 
2. Har du blandat mediciner med alkohol? alltid
3. Vilken färg har din mobil? rosa!
4. Gillar du att läsa? inte så mycket
5. Har du något husdjur? två brorsor ? =)
6. Äger du ett par vita string?  aah
7. Har du någon hemlig dröm? njaa jaa
8. Isåfall, vad? Jadu..
9. Favorit godis? Marabou.. :$
10. Är du kär? Kanske lite eller vet inte..
11. Vilken årstid tycker du bäst om?  Sommar & vinter
12. Framför eller bakom kameran? Framför såklart ! =D
13. Tycker du om kanelbullar? MUMS!
14. Har du någon pojkvän/flickvän just nu? nää överskattat
15. När fyller du år? 26 Juni
16. Vilken färg är det på dina väggar? white
17. Spelar du något dataspel? ja hela dan, varje dag
18. Isåfall, vilket/vilka? -.-
19. Hur gammal är du?  fjortis
20. Favoritfärg? typ bajsbrunt
21. Går du i någon sport? nää
22. Vilken färg har du på dina sockar just nu? Vita strumpor
23. Vad sa du senast? "Är det typ ett humorprogram eller? =)"
24. Favoritmat? Fondy!
25. Vilken bok håller du på med att läsa just nu? Shoolen eller vad hette den?
26. Hur mycket shoppar du för varje månad? lagom.. tror ja? :/
27. Har du en egen digitalkamera? yes
28. Vad ser du utanför ditt fönster? kanske... världen? =)
29. Vad har du på dina väggar? färg
30. Har du många bilder på din data? HAHAHAHA minnet är fullt ^^
31. Vem ringde dig senast? Sockerpullan
32. Vad står det i ditt 48:onde sms? Okej ses om 30-40 min?
33. Och vem är det ifrån? storebror
34. Har du körkort? jaadå
35. Vad åt du senast? banan HAHAHA
36. Gillar du skolan? aah jag älsar skolan
37. Vilken var den senaste låten du lyssnade på? Paow & Hugos låt..
38. Har du något smycke du absolut inte vill tappa bort? ja många
39.Om jag säger va, så säger du...? va
40. Vilken var den senaste hemsidan du var inne på? facebook
41. Längtar du till något? gör jag säkert
42. Om ja, till vadå? vet inte.. ÄN..
43. Vem pratade du senast med på msn? blää på msn
44. Om du sträcker ut din högra hand, vad nuddar du då? Min pappa =)
45. Gillar du att bada? i hav jaaaa
46. Brukar du bli nöjd med bilder på dig själv? a Oftast
47. Har du någon dricka nära dig just nu? en kopp..Utan te
58. Vad ska du göra idag?  kanske sova?
59.Hur svarar du i hemtelefonen? hej de e Katarina
60.Hur svarar du i mobiltelefonen? AAH Hallå!?
61.Ringer du mycket? naae lagom va?
62.Från mobil? Nej tar med mig hemtelefonen över allt..
63.Vem ringde du senast? Matilda
64.l timmar sömn inatt? Kanske 6
65.Sover du ensam? Idag ja
66.Vad ser du fram emot? att få gå på krogen ^^
67.Vad vill du ha just nu? kläder & glass
67Vem hånar du? Alla möjliga, speciellt en, mohahahha!
68.Vem saknar du mest? vet inte...
69.Vem vill du helst slippa? -
70.Vem stör du dig på? -
71.Vem vill du sova bredvid inatt? GRRR
72.Vilken buss åker du oftast? 161 eller 173
73.Vilken årstid är det nu? höst 2010?
74.Har du varit kär? Har jag säkert
75.Är du kär nu? nää inte riktigt :$
76.Är du en bra partner? jag är perfekt!?
77.har du kontakt med ditt ex? HAHAHAHA fitta heller? 
78.Vad åt du senast? BANAN!
79.Är du polare med grannarna? Pffft han e störd..
80.Har du varit utomlands? Nej aldrig i mitt liv..
81.Var är dina syskon just nu? en e ute, en sover
82.Vilken tid gick du upp imorse? runt 7
83.Vad gjorde du kl 2 inatt? ja vad brukar man göra?
84.Vad är det första du gör på morgonen? snoozar i någon halvtimme, sedan får panik och kommer försent till skolan =)
85.Vad ska du göra efter det här? SOVA


Tillsammans är vi allt

Jag vet inte riktigt om jag ska orka bry mig om hur jag ser ut längre lixom?
Alltså sminka mig, fixa mig och sånt kommer jag ju självklart göra för det är något jag tycker är Kul. Men lixom orkar jag bry mig om någon lägger ut en skitful bild på mig? jag vet inte.. känns så onödigt för det är ändå bara hur man ser ut? Ingen blir bra på alla bilder, självklart lixom.. Men njaa jag vet inte riktigt om jag orkar bry mig längre?

Bildrepris


Picture me baby

Har varit en tråkig dag så langar lite bilder från den istället.












Mjusic Of The Day



Refrängen är nog en av det bästa refränger


I'm falling to pieces

Dina ord skär rakt in i hjärtat. Det Kanske är därför jag haft ont i både huvud och mage de senate veckorna? Men när jag ser dig så blir jag så himla ledsen, när jag ser hur vi behandlar varandra.. Jag fattar inte varför? varför håller vi påsåhär? Det är så jävla löjligt. Men jag antar att jag blir så dum mot dig för att jag älskar dig? Och inte tål att se dig med någon annan..?

Jag saknar dig, oss, allt. Tiderna då det var bara du & jag, då vi alltid var söta mot varandra och bara var vi. Jag vill att det ska bli så igen. jag älskar dig


Outfit

Skolfoto idag men jag orkar inte riktigt bry mig faktiskt.. Tar på mig något skönt istället =)




Lättunderhålld.

Hahaha det här är min humor!

http://existenz.se/out.php?id=26666


Jag hatar fjortisar som hämtar andra fjortisar för att skydda en.. Bakom skärmen dessutom!? Blää det är så patetiskt! Ville bara säga det =)

Aja! Har varit i stan hela dagen med familjen faktiskt, Var på djugårn och tog en fika och sedan strosa på stan! Det var mysigt! Sedan har vi kollat på film (jag & mamma) Ännu mer myys! Yes det var min dag, Nu sitter vi med vindruvor & te och har nyss duschat. SKa nog sova snart så jag ser fräch ut på skolfotot imorn.. =) Kyssar, mer uppdatering imorn!


Life goes on

Hmm stackars mamma har kommit hem från malmö helt trött och jag som har varit ensam hela dagen så ja måste ha någon att dra mina dåliga skämt för.. Stackarn blev mitt offer. Aja, orkar inte blogga mer. Har suttit vid datorn hela dagen & nördat mig. Imorn hittar jag på nått hoppas jag.. Vi hörs imorn då. Goodnight



I rymden finns inga känslor

Ska sätta mig och kolla på en film, nu. Usch, känner mig inte bra alltså!.. Aja vi hörs senare!



Vill se den!


CupCakes!

Godmorgon sweet's! Har precis tagit en dusch och är överdrivet sugen på att göra cupcakes! Har faktiskt aldrig smakat eller gjort de.. Tror jag ska göra det sen :P Vet inte vad som händer idag. Ska försöka hitta på nått med någon men vi får se eftersom att jag e sjuk. Hatar att vara sjuk...




Från Hjärtat

Ja hörni, jag säger godnatt. Mår inte så bra.. Vet inte vad det är, har ont i huvdet, fryser, svettas, fryser, svettas. USCH! Aja bara för att ni nu blivit ledsna av att jag är sjuk så slänger jag in en låt till er

Refrängen slår er alla


Ljusen e tända
För som som har lämnat,
vår plats så snabbt,
Gud va jag längtar.


It's time to break some hearts

Hmm.. Typiskt! Jag skulle inte gått till skolan idag, Har huvudvärk som bara den & jag blöder i ena örat. Hoppas det bli bättre efter huvudvärkstabletten jag tog nyss. Iallafall så blir det en tråkig hemmakväll. Just nu? Jo ni, jag sitter och kollar på MTW, käkar lite godis, läser frida, och dricker lite te. Fryser gör jag också. Är det bara jag? :/ usch! mår inte bra..


HAHAHA naaw värsta puttinuttig!


Dagen Shopping!

Tröja från Ginatricot


Halsduk från Ginatricot


Jeans från Cubus


Linne från VeroModa


+ Ett Par Tights! =)


I Love You Dady!

Hejsan gullungar! Har nyss kommit hem från skolan & stan med pappa. Hade de mysigt med honom. De har jag alltid, men shopping gör de ju extra mysigt ;) Nejdå inte alls. Men det var mys att träffa honom. Visar shoppingen sedan, ska bara göra mig lite mat! =)


Outfit&Facelook

Idag orkar jag inte bry mig..






wiiie

Godmorgon! Idag blir det skola för mig. sitter och käkar lite frukost och kollar på tv.. Gick & la mig halv 9 igår!? sedan efter 1 halv timme så går jag upp och kollar klockan och får en chock över att klockan bara är 9.. Trodde den var 10, men så jag sätter mig och kollar på supersugen som gick igår. SKitskön film..
Iallafall idag efter skolan ska jag möta pappa i stan så ska vi shoppa, Mysigt. Gillar att shoppa med mina föräldrar faktiskt! =)


Fashionize.se

Blev just medlem i http://fashionize.se/ Skitbra sida där man samtidigt samlar poäng när man Handlar. Dom har allt från parfymer, smycken, kläder, bikinis. Allt! ta en titt & bli medlem! =)


I Know You Like It

Jag vet inte. Det kanske bara är min humor.. Men fyfan vad rolig :P


I'll do it for the Money

Ska ut & ta en promenad. Pigga upp mig lite =)


It aint the end of world



We gonna party like it's 2012.


Godmorgon!

jahapp... Ännu en dag man är sjuk. Det blir vell jag & täcket idag igen då. Har gjort lite frukost & sitter och kollar på Vakna Med Thevoice. Ska kolla på lite skitdåliga filmer sedan också som jag laddade ner igår. Dom är verkligen skitdåliga..:P Aja vi hörs senare! =)



Jag just nu, myser i världens skönaste tröja!


Wrap U Around Me

Ligger fortfarande i soffan & kollar på MTW, Hogan knows best. Love it! Kollar lite kläder på lite sidor också. Usch jag måste verkligen ha massa nytt.. Aja skitsamma. tänkte bara uppdatera läget lite ;)

Sweet me Right now
 


För er som inte vet hur man gör latte

eller det kanske är capucino jag gör nu? =) jag vet inte.. Iallafall världens enklaste, GODASTE recept!

Börja med att mäta upp mjölk, Lika mycket mjölk som du vill dricka kaffe.

Koka & rör sedan tills den svällt upp och skummat sig lite. Viktigt att du rör/vispar exakt hela tiden så att det inte bränner fast i botten på kastrullen!


Stäng av plattan och ta en fram Espresso påse. Finns att köpa i vanlig ICA


Häll i Espresso pulvret & den varma mjölken i en kopp & rör om.
 (vill du ha extra skummad mjölk kan du spara lite av den varma mjölken och vispa, och hälla på överst)


Sedan viola! En latte!


Det var bara mitt recept på hur man gör latte om man inte orkar/inte har en kaffemaskin


Dagens musik!

Sean Kingston - Why U Wanna Go



A Dois La Pido

Är det bara jag som alltid hör denhär låten när jag är utomland? (alltså i varma länder då) Börjar direkt tänka på sommaren och utomlands när jag hör den!


I Like Being Just Me

Sitter här med myskläder inrullad i mitt täcke. Har dunsockorna på också. MYS, eller kanske inte.. Jag vet inte. Är egentligen sjuk så det kanske inte blir så mysigt? Aja, har iallafall huvudverk och feber.. Håller på att bli försyld också. Känns inte bra, inte alls. Aja, nu ska jag göra mig en kopp te och sätta på tv eller en film. Puss!

Visst ser det mysigt ut!? ;)


RSS 2.0