Seriöst, min favoritlåt!

Jag är fullt seriös. Den får mig alltid att må bra! =)




And baby I know how much that is true









Liiiite egobilder. Men det var en sådan dag idag =) Outfiten för idag är bilderna åvan alltså! ;)


I Can Transform Ya

Dagens låt, Enjoy!


Dagens Diss

Shit! Vilket jävla tjat det ska bli om att "ska ut & träna för jag vill bli smal" eller "Gud vad smal du är, jag vill cokså vara så smal".. Och oftast får jag höra det av personer som är smalare än mig. Blir så jävla irriterad! Antingen vill man ha uppmärsamhet eller så är man så jävla påverkad av vad andra säger & tycker. Då behöver man hjälp...  Jag är normalsmal, jag gillar inte ALLT på min kropp men vafan, jag går inte runt och tjatar om att jag ska bli smalare, för det vill jag inte. Klart man vill ändra endel saker på sin kropp, men nöjj er med det ni har istället. Skafffa ett liv istället för att springa runt och klaga över din spinkiga kropp..


You're easy to see through



Denhär helgen har verkligen inte varit min helg, Alla mina "planer" har blivit sabbade.. Och imorgon är det måndag. Känns okej ändå faktiskt. Börjar om, och får en ny BRA helg efter det. Känns bra =) Familjen är någonstans, Ekerö kanske det heter? Hälsar på någon men jag orkar inte följa med.. Usch vad lat jag är :)


Mjau på mig!

Tjabba! Har nyss kommit hem & sitter på fb och bombar Matilda i chatten. Stackarn! Lider av en stor jävla sockerkick just nu men ska sova inom snar framtid. HAHAHAHAHA Shit jag sket på mig! Ska bara gå & torka mig med mina 1000lappar. TILLBAKA NU, Mjau såg nyss min röv i spegeln, puss på den! Ska snart göra lite latte. =) neee ja driver. SKa göra te. HAHAHAHAH fan heller.. Ska torka mig lite till i rumpan, sätta idomin på läpparna och kyssa mig själv i spegeln. Be till gud & tvätta fötterna. Ta en promenad och prutta. Ni vet, de vanliga kvällssysslorna =) Vi hörs imorn!

njaa nu ble ja lite pömsipömsi, Natti!


Why don't you understand me?'

Tja! Har varit i Sikla med pappa och hittat massa grejer som vi ska köpa sedan men tydligen inte nu.. -.- Iallafall, ska till täby ikväll på kräftskiva tydligen också. Skittråkigt.. Vet inte om jag hänger på men har ändå inget att göra hemma. Men vi får se. Är på dålig hunör för att jag inte fick shoppa så vi hörs snart när jag har dampat av mig lite grann.


Godnatt För Idag =)

Hitta en bild på när jag var brunett. Mjaau! mitt hår var fint som fasiken då! Godnattpuss! ;)


I Tried To Keep My Self Away, But I'm Falling For You

Boy, Can't Get You Out Of My Head..




Höstshopping

Vill åka och shoppa höstkläder. Men pappa är så jävla svår att få med så det skiter sig hela tiden. Man får lixom dra till med tårar för att han ska fatta att man ska shoppa..  Så irriterande med pappor som inte förstår sig på tjejer -.- 
Jag vet inte alls vart jag vill komma... Vill bara få min pappa att fatta lite av en tjejs liv =)

Blir irriterad på att alla nya "Ginatröjor" ska bli den nya fjortistenden hela tiden.. Gillar tröjan, men inte om den ska bäras av varända fjortis.. Ska nog köpa ändå, så jävla mysig! =D mohahaha


Hannah Med H

Såå nu! Gick som sagt hem till matilda och bara kollade på lite film & myste. Hannah Med H, kollade vi på. Så jävla skumm var den faktiskt! Men den var underhållande!


The things I love

Förlåt för dålig uppdatering idag.. Men har inte orkat. Va med matilda lite efter skolan det var mysigt! Uppdaterar om lite grejer snart, ska bara fixa med lite kommentarer från er läsare en stund! =) Pussar så länge!


You'll think of me

Seriöst en av världens finaste låtar <3




Visste du...?

... att när jag var liten kanske runt 8-10 bast så trodde jag att när jag satt på toa så skulle det komma spindlar & råttor från toan och äta upp min rumpa? Det är inget skämt.. =/ Jag var riktigt dum när jag var liten. Ganska pinsamt faktiskt.. Men aja det viste nog ingen om mig iallafall ;)


Bruna Linser?

Har funderat riktigt länge på att prova på bruna linser, Antingen sådär nötbruna eller vad det nu heter, eller verkligen mörkbruna, nästan svarta. Tycker det ser skitcoolt ut på blondiner. Men vet inte om det är värt att "slösa" pengar pengar på om det inte passar? Eller om dom gör ont eller kliar..? 
Jag vill, men vad tycker ni? ska jag prova bruna linser? =) 







Nå vad tycker ni? skulle jag passa i bruna ögon? =)


I'm awesome

Godmorgon! Eller ja.. Vad ska man säga? vaknade halv 12 och stannade hemma från skolan idag. Bara ha en vilo dag och så, hade huvudverk och jaa.. Skitsamma. Ska tydligen sitta barn vakt åt min lillebror om någon timme för familjen ska iväg på massa grejer i eftermiddag. Så det blir jag och lillebror idag då. Mysigt faktiskt!

Har gjort mig lite kaffe för att vakna till & käkat upp allt gott som fanns hemma... Ungefär som vanligt alltså..



Gårdagens


Can't change me

Okej seriöst. Jag tror jag skiter i bloggpausen, ska blogga.. För jag mår BÄÄÄÄÄÄST! =) Eller jag mår jävligt jävligt bra iallafall!


-

Jag vet inte vad som händer just nu, Jag vet inte vad jag själv gör.. Min värld är helt upp och ner och allt bara skiter sig. Jag är as trött på allt och ska sova nu. Tar en bloggpause tills nästa vecka.. Vi hörs


Music




Dagens Feta Diss



En sak jag verkligen stör mig på är ungdomar som röker. Med ungdomar menar jag runt 12-18 typ den åldern. Om någon t.ex skriver på sin blogg eller liknande, Bara "jag ska bara ta en morgoncigg". Lixom vemfan bryr sig? Om man skriver så vore man ju antagligen vara stålt över att man röker eller har jag fel? Blir bara så irriterad på att folk verkligen tror att de blir populära när de röker.. Riktigt iriterad jag blir. Det roliga är att jag ÄLSKAR  röklukt! =)


Pix











Bara lite bilder ifrån igår i skolan ;)

Next time? It wont be no next time

OJOJOJ! Har inte bloggat på nån/några dagar nu. Men vafan.. Igår hade jag ärligt fullt upp. Orkar inte berätta vad jag gjorde men skitsamma. Fullt upp och ja.. Jag vet inte, känner att jag inte har tid för bloggen sådär jätte mycket. Slutar skolan klockan 4, 3 dagar.. Orkar inte slösa resten av min tid på bloggen/datorn. Får betyg och ja. Man måste alltså satsa ganska mycket från & med nu. Kommer verkligen inte blogga lika mycket mycket som jag har gjort förut men något / några inlägg per dag iallafall. Måste faktiskt börja satsa på skolan nu så.. Yes..



Bild från igår, Haha hanna gullunge!


Ulf Steker

Okej den kanske är gammal. Men jag har aldrig sett den förut. Men fyfan älskar ICA reklamerna!


Did you know that..?

..Jag tror på "spöken", andar, & övernaturliga krafter. Har upplevt sånna läskiga händelser själv.
..Jag tycker alltid synd om folk. Helt konstigt, även fast dom kanske är världens lyckligaste..
..Jag har 2 bröder, 1 lillebror och 1 storebror
..Jag är nästintill beroende av kaffe. Klarar dagar utan kaffe, men att tänka på kaffe. Usch tänker på det minst 1 gång i timmen.
..Jag har nästan alltid fördommar om folk, Inte så att jag ser en person på gatan och får fördommar. Men ni fattar.
..Jag är bara 166 cm lång, jag vill va längre men har varit så kort i över 1 år så har antagligen stannat i växten.. =(

..Jag är ganska ofta svartsjuk, Det beror ju självklart på vem/vad.
..Jag HATAR när folk är dryga utan anledning och vill bara fly, Blir sjukt irriterad då. Mer än normalt tror jag. Kan börja bubbla och vilja kasta och förstöra saker.. hehe
..Jag har 0 temprament. Sant. Kan man göra något åt det förästen?
..Jag börjar tänka mig bort i andra tankar när jag är på lektioner eller framför tv:en eller när jag helt enkelt har tråkigt. Ganska jobbigt eftersom att jag missar ganska mycket av vad som händer då.
..Jag har hela mitt liv brytt mig om hur jag ser ut. Redan när jag var 2 år fick jag panik, börja grina och fick typ andningsfel när jag blev tvingad att ha på mig t.ex ett par Manchesterbyxor...
..Jag älskar Choklad. Ärligt Finns inget bättre! <3


Det var allt jag kom på för ikväll, kommer troligtvis göra fler sånnahär listor.


The finish line

Det får bli kvällens låt =)



When we learn how to fly,
We forget to how walk
When we learn how to sing
We don't wanna hear each other talk
When we know what we want
We forget what we need
When you find who you are
You forget about me..


Thinking Of You

Hejsan! Jo ni.. Internett har gått segt idag. ComHem suger som vanligt. Men iallafall, som sagt mormor&morfar&moster kom hit på fika, Sen dess har jag degat och precis nu har jag tagit en långpromenad. Sedan duschat och nu blir det mys. Ungefär min dag. Rätt skön söndag iallafall...



En härlig bild från sommartider, förutom att jag inte riktigt kan skratta.. =)


Come a little closer, I like.

Har fikat med mormor, morfar och moster som kom hit för att fira Sebastian i efterskott. Helt okej ändå... Men det blev lite för mycket tårta för min del så får ta en långpromed sedan :$


Natthumor =)

Dethär är äkta natthumor, Klick!


Mister DJ



I like the way, the way you shake your ass around me
I like the way, the way you swing your hips around me
I like the way, the way you shake your ass around me
I like the way, the way you swing your hips around me


Love is on fire

Ligger just nu i sägen och lyssnar på lite music & Kollar lite andra bloggar och bara Chillar. Skönt! Ska fortsätta med det kvällen ut. Brorsan har köpt lite godgsaker till oss också så det blir ännu mer nice =D Ska sätta på en ansiktsmask nu också. känner mig så ofräsch just nu så gör de nu och bloggar mer sedan..


How is your look for today?



HAHAHA vet inte vad jag gör med handen :$



Lite mys sådär på en regning hemmalördag =)

Allt från ginatricot + mina söta tofflor från IKEA

Snabba Cash

Nu ska jag krypa ner i sängen ocg sätta på Snabba Cash. Älskar filmen, mest för att Joel KInnaman är med. men Ändå =) Uppdaterar mer efter filmen. Puss Å Kram!

Det funkr inte att ladda upp bilder just nu, men en Outfit kommer sedan också! =)


The last house on the left

Som jag sa så kollade vi på lite film igår bla "The last house on the left" & den var skitbra! Den bästa skräck jag sätt tror jag. Ska inte berätta vad den handlar om men jag kan säga att den är värd att se. Slutet var ganska förväntat och så men annars var den otroligt bra. Tyckte att Trailen avslöjade för mycket men kolla trailen ändå & se vad ni själva tycker =)


There Is Times I Wanna Remember Like Forever

Godmorgon! Kan man säga det nu? Har varit vaken sedan 10 men åkte från matilda klockan 1 och är hemma nu iallafall. Helt sjukt trötta vi var igår! Kollade på 2 filmer och somnade klockan 11 i soffan. Men väcktes av hugo som höll på att spruta läsk på oss och fota oss när vi sov så vi gick och la oss i sängen istället runt 12.. Men inte så konstigt att jag varit trött. Skolan har börjat och jag har gått och lagt mig tunt 1 varje kväll.. Aja skitsamma!
Idag är en sån dag då jag känner mig sjukt snygg och taggad. Pigg & glad. Det är nice med livet helt enkelt =) Ska ägna hela dagen åt MIG =D snygga upp mig och ta lite finfina foton och kolla lite på film. Ha ansiktsmask. Och lite sånt. Sånt som man gör när man har en ledig dag. Skönt! Uppdateras mer snart mina kära bloggläsare. Puss

Saknar dig färgen! Kan du inte komma tillbaka. Du fanns ju hör i början av sommaren? =(


Outfit&Facelook

Yes de här bli Outfit och facelook för idag. Gulligt tyckte jag =)


Skjorta/blus - Ginatricot, Armband - Ginatricot, Ring - SIX, Tights - H&M, Linne - Ginatricot


Godmorgon!

Börjar om 1 timme men är redan klar snart, Duktigt katta duktigt! Nu är det bara att vänja sig antar jag. Bajs men skitsamma.. håller på att sminka mig nu och Outfit & facelook får ni innan jag drar till skolan. Det låter bra right? =)


.

Jag hatar att se dig ledsen, Jag hatar att se dig "nerslagen" av dig själv.. Men jag vet inte vad jag ska göra längre. Jag älskar dig mest i hela världen. Och jag önskar att jag kunde göra allt för dig. Men tårarna bara rinner, jag vill skrika, jag vill slåss för din skull, men jag vet inte vad jag ska göra. Jag älskar dig och hoppas allt blir bättre snart... För jag pallar inte se dig såhär längre.


Happy Birthday

Idag fyllar storebror 16 år. Grattis! nu ska vi alla laga lite middag och tårta tillsammans. Han, jag & mamma. Mys! Ska ge lite presenter också såkalrt. Vi hörs efter det! Puss!


Baby listen

Okej seriöst. Ingen av bilderna var normala nog att lägga ut på bloggen så det skiter vi i. Jag bjuder på en skön låt istället =)


Half Of My Heart

Tja, lite konstigt det blivit me uppdateringen i veckan men jaa.. Sov inte hemma igår. Och har fixat lite grejer inne i stan och varit med vänner så då blir det så ;) Iallafall så kommer lite bilder snart. Kanske musik, tips och lite sånt. Hörs!


I Feel On Top Of The World

Yes godmorgon! Ska snart dra till skolan. Väntar på att Matilda fixar håret sen ska vi käka lite. Vi får  höras senare helt enkelt. Pussar och kramar (hade skrivit ett långt inlägg innan men det försvann.. Så orkar inte skriva om)


The Look


Hahaha ser helt störd ut i ansiktet?! Najs..
Tröja - H&M
Shorts - Ginatricot
Armband - Ginatricot





Yes, va söt jag va idag då? ;)


Candyman

Tja allesammans! Är hemma hos matilda igen och har nyss varit och köpt lite godis och gjort oss lite te. Ska nog
sätta på en film snart. Men vi hörs imorn. Vi får se,
puss!




Back To School

Tjaaa! Hann inte blogga mer förut för jag skulle ut och träffa matilda. Sen drog vi hem till henne hon skulle duscha. Men iallafall, nu sitter ja hemma hos matilda och snart ska vi till skolan. Ska typ ha upprop och någon jävla grillfest. BAJS! (haha råka skriva NAJS först) Efter det ska nog jag och matilda ut och jogga... så vi hörs ikväll  antagligen... Love you


Shopping!

Blev lite mer shopping idag. drog in till stan runt 10 faktiskt oich mötte mamma och tog en lunch lite senare och shoppade. Fick med  mig grejen ja skulle köpa idag. En present till min storebror + lite saker till mig =) LIIIke!

Dagens Shopping




Ny skolväska -  Tråkig men skitsamma, bara till skolan ändå

You're so lost

Tja! Har nyss duschat, nu ska ja sparka & skrika av lite av min ilska sedan ska jag läsa frida och lyssna på musik. Sedan blir det bedtimes. Måste vila ut nu, Har inte sovit ut på hela sommaren. Skitsamma, är verkligen inte på humör, Sorry. Men vi hörs imorgon. Godnatt.


You Don't Know, You Never Do

Bläää vad jag blir irriterad på dig. Du är sjukt störande, väx upp.


Don't ask me why

Ska byta från shorts till Mjukis och dra på mig en jacka och ta en promenad nu faktiskt. SKa bli härligt. Vi hörs när jag kommer hem! =)


Dagens Shopping!

Köpte inte ett skit av det jag egentligen skulle köpa men skitsamma =) Blev lite småshopping iallafall.

Halsbandet var så mycket snygare i verkligeheten.. Från Veromoda


Världens bästa Mascara! Från H&M

Love You!

Nu drar jag till stan, vi hörs när jag kommer hem! Pussar på er

Outfit&Facelook

Som sagt.. Är ganska seg på morgonen, Har degat sedan klockan 10.. Men har äntligen fått på mig lite smink och kläder.. Ska möta pappa klockan 14.00 i stan utanför hans jobb så ska vi gå till banken och fixa lite saker. Sedan blir det en runda på stan med Matilda för jag måste köpa present till min storebror, och hon till Anna. Ganska chill dag ändå =)

Fråga mig inte varför jag vrider nacken som om jag hade nackspärr, bara hände =)




Shorts&tröja-Ginatricot,
Armband-Dom har jag fått,
Ring-SIX


Outta My System

Godmorgon sötnosar! Snygg header va?! AAh matilda gjorde den till mig igår. Ja gillar den faktiskt =) Ligger och tittar på mtv just nu och ska snart börja göra mig iordning. Är för jävla segpå morgonen, Aja, vi hörs senare!






Kvällens låt!


I like to watch him dance

Ursäktar så mycket för dålig uppdatering idag, men mitt internett har lagt av idag.. Comhem f*ttorna... Aja har inte gjort mycket. Skulle göra ett ID-kort till mig och fixa ny kod, men nej då hade högdalen stängt ner hela skiten. Så det blev en runda till högdalen och handla med mamma sedan en filmdag. 17 again som jag aldrig har sett förut. Den var hyfsat... Men hade inte snyggingen Zac Efron varit med så hade det varit botten alltså. Det var vell ungefär min dag =) Ska snart sätta på en till film, Snabba cash eller rememder me. Vi får se. Men vi hörs med ett natt inlägg eller imorn bitti. Kyssar sötnosar!


Kvällfika - Tips!

Har tagit en dusch och sitter nu med lite kvällsfika. Tänkte tipsa om en nyttig kvällsfika för er som blir sugen på sötsaker på kvällen (som jag t.ex). De är enkelt och billigt. Skorpor, te och frukt? Låter Kanske inte som världens gottaste som man väljer själv men fyfan vad det är gott, och man tappar suget på sötsaker helt! Som jag sa med frukosten jag tipsade om förut så välj skorpor med sockerhalt/kolhydrathalt under 4%. Annnars är det lika onyttigt som att äta socker bara sådär... Men prova, riktigt gott och NYTTIGT!


Dagens Outfit

 Bättre sent än aldrig? =)



Tofflor - IKEA
Shorts - Ginatricot
Tröja - NewYorker


Joggingrunda

Har nyss kommit hem från en joggingrunda med matilda.. Eller nej nu ljuger jag, vi joggade inte så mycket. Vi jogga till hökarängen och satte oss och snacka där och sedan gick vi hem igen. Ska ta en dusch nu men bloggar mer sedan! Puss


You think you got me, but you'll see

Godmorgon! Har ingen aning om vad som händer idag. Antingen sitter jag hemma och bara laddar ner lite filmer, lyssnar på musik och fixar med bloggdesignen eller så drar jag ut och träffar någon.. Men är så himla trött! Iallafall så ska jag hinna fixa lite med bloggdesignen idag..  Men ska ta och göra mig lite frukost nu, Smeeeeeeeeeek

Bild från igår.


Eva&Adam

Nej nu jävla ska jag fortsätta nörda Eva&Adam som vi inte orkade kolla klart på igår. Sen ska jag sova. Punkt. Hörs imorn med hopp om lite mer uppdatering. vi får se.. Kyss & Godnatt mina älsklingar!



















Jag kommer ihåg attt jag tyckte Evas storebror var jävligt het också.. haha

I wanna lalala

Ojojoj, har inte glömt att  blogga kom jag på nu. Men har inte Haft någon tid. Var ju på Ung08 och TheVoice igår, träffade några där också. Bl.a Melissa och Amanda, fyfan vilken chock jag fick när Amanda sprang fram till mig och krama mig, har inte snackat med henne på jätte länge! Sedan melissa?! Inte träffats på hela lovet. Så det var kul.
Iallafall! Efter Thevoice drog jag och Matilda hem och kollade på film, Last song. Ganska bra, men sorglig. Sedan kollade vi hela natten på Eva&Adam, ni vet som man kollade på när man var liten? Skitkul. Låg och log för mig själv, för jag kommer ihåg att jag ville vara precis som Eva när jag var liten och jag tyckte att Adam var världens snyggaste. HAHA! Sedan däcka vi... Vaknade ganska sent och då drog jag på fotboll, Bajen mot assyriksa, Bajen vann me 3-2 för den som bryr sig. Sedan stack jag, mamma, och Sebastian ut och käkade på Jimmy´s steakhouse på söder. . Skiiiiiitgott! Och nu är jag hemma!

Två bilder från igår




Stockholm är så jävla fint


Outfit&Facelook



Och ett par gladiatorskor på det





fick bli så, ganska enkelt idag med.. drar snart till stan med matilda så vi hörs ikväll eller imorn. Sover där också =)

I hope sooo?

Vädret verkar bli okej för ikväll iallafall. =)


Bara för att mina händer är så förskräckligt fula..

..så piffar jag upp dom med lite nagellack, sedan ska massa ringar och massa armband på också.




Today's Music


I Remember Years Ago

Har just snackat me matilda i tele, snacka lite om dagen och så. Sedan sa jag också att jag hade börjat käka annat (alltså nyttigare) då sa hon "jag har faktiskt också börjat äta annurlunda, äter bara chips, godis och sånt =)" haha skitkul mina kära vänner. Aja vi ska iallafall ses runt 4 i stan för vi pallar inte så mycket ung08. Men skitsamma bara lite update sådär ;)

Slänger upp en liten kyss på det


Tips!

Sa ju att jag tänkte tipsa om en skitgod och nyttig frukost? Yes! Såhär. 
Ta yogurt, vilken smak som helst. själv tar jag vanlig vanilj. sedan lite musli, kolla på förpackningen. om socker/kolhydraterna är över 4% så ta en annan. under 4% ska det iallafall vara på muslin. Man kan även ha osaltade nötter istället för musli. Sedan lite frysta bär. Jag brukar ta blåbär och hallon, men ta vilken ni gillar. Sen är det klart! enkelt och riktigt gott också! Och istället för att ta kaffe så ta te eller proviva eller något.


Baby Boy

Godmorgon! Har just gjort mig en kopp latte och satt på tv:en. Typ alltid så jag startar min dag på helger/lov. Aja, skitsamma. Vad händer idag då? jooo det är ju ung08 och The Voice? Är rätt taggad på det idag faktiskt. Fast det blir lite senare. Ska bara slappa framför ptv:en hela dagen tills dess. Va händer för er idag då? =)


Have2Have.se

Jag behöver verkligen en ny väska till skolan och grejer. Och har letat i dagar, och just när jag hittat en som är bra och snygg så ska det vara den ända som är slutsåld? vafan? Aja, när den kommer in igen så ska jag köpa den.. Snygg, enkel, stor, och kan användas till precis vad som helst!




Den dära grejen som va på axelremmen var ju för jävla ful? Men den e nog bara att ta bort får man hoppas =)


I Feel So Damn Good

Hejsan! Har varit ute på en liten joggingrunda på ca 5 km. Känner mig riktigt duktig, nu har jag börjat jogga och äta nyttigt. Känns riktigt bra! iallafall, satte i en inpackning och ansiktmask efter det. Ska snart sätta mig med en kopp te framför tv:en. Tänkte tipsa om nyttig frukost och kvällfika imorgon. För ikväll blir det inte mycket mer bloggning men skitsamma. Har varit ganska mycket idag ändå, visst? =)

Ny profilbild på Fb fick det bli idag också, för den som pallar bry sig ? ;S


You're The Worlds Greatest

HAHA brorsan kom nyss in med ett vykort som jag hade fått. Det va från melissa. Höll på att dö av garv när hon sa att dom dära brudarna påminde om oss. Du är för sjukt skön du gumman. Älskar dig, saknar dig med!




Covers

Lyssna på denna tjej, Hon är otroligt bra, och hon är bara 11 år?!  Riktigt jävla bra..




Outfit

Orkar inte sminka mig, orkar inte fixa håret. Så på med nått slappt, solglasögon, och en bulle på huvudet. Klart!



Jaaaa, jag har både shorts och linne under blusen/skjortan


Style By Tyra . Se

Älskar smyckerna! Här hittar ni dom. Det är riktigt jävla billigt också!?

Bara satte in alla bilder i Paint, pallar inte fixa nått. Gå in på sidan och kolla själva ist ;)


Music of the day


I just love it

Är hemma igen och har satt på mina älsklings tofflor, gjort en kopp latte och tagit fram lite choklad som jag köpte på båten. Ska sätta mig framför tv:en och läsa lite andra bloggar och kolla på Tyra Banks Show nu också. Slänger upp Outfit och lite sånt sedan också

Älskar min kopp!



Bloggdesign

Så nu har jag fixat en profilbild också. Den kommer nog upp inom de närmaste dagarna. Hoppas på det iallafall. Ska byta design också. Och fixa med den lite =) Ska be Matilda att göra en ny header till mig också, eftersom att min photoshop e helt fucked.


såg nu att jag ser lite borta ut på bilden, får nog ta och byta profilbild sen


I like when It's shining blue

Godmorgon, ska snart pallra min feta röv upp till högdalen. ska kolla hur mycket pengar jag har kvar. Det är helt knas detdära.. aja. sedan ska jag städa lite och göra ingenting. ska ut och jogga också. men det blir ikväll. Ska dra alldeless snart så vi hörs sedan




Godnatt

Nu ska jag ta och sova lite, Har ju så jävla ont i kroppen efter dom dära dåliga liggunderlagen vi hade i tältet.. imorgon blir en fixa dag. ska städa, hämta ny kod till banken och fixa ID och lalalala... vi hörs imorgon iallafall! Puss


Bilder från Åland

Någon dag vi skulle ut och äta..


Fick tråkigt på resturangen och började fota massa fula foton =)




en annan dag då vi satt och grilla vid havet i solnedgången. Skithärligt!


Jag försöker leka snygg


vi gick till ett berg som fanns i stan och satte oss och bara titta på båtar och sånt som gick förbi. mys ( dålig bild men det var skitfint)


på båten hem





Och gud jag började nästan böla när jag såg alla åka förbi med sina båtar, Saknar att åka ut med våran båt.. Får vell bli nästa år




Det var bara några, har lite fler men endel orkar jag inte lägga upp. tog tyvärr inga på alla våra kvälldopp men skitsamma. Hade det iallafall asbra. Vill verkligen tillbaka..! usch jag saknar det redan..


I'm back bitch

Jani.. Är hemma nu. Känns lite småskönt.. Men fyfan vad jag har haft det mysigt och kul på åland. Ville verkligen inte hem där ifrån... Tog knappt några bilder men kanske får några av en annan tjej lite senare. Vi får se. Har iallafall haft det otroligt mysigt som sagt.. FAN JAG VILL INTE VA HEMMA! usch, känns hemsk ärligt talat.. Bodde brevid en skitsnygg kille på kampingen också, Jag menar SKITSNYGG. Jag svimma bara av hans röst. Usch! =(

Aja slänger in en asdålig bild sålänge, lägger upp mer bilder snart!


happy birthday darling

HMM.. vet inte riktigt hur jag ska säga det riktigt. Har skrivit och raderat, skrivit och raderat. Men vafan inget jag säger kommer få dig att fatta hur mycket jag älskar dig och hur mycket jag saknar dig.. Det är otroligt jävla oförstårligt mycket..  även fast jag bara känt dig knappt ett år? känns mycket mer..? Hoppas iallafall du fått en underbar födelsedag! Älskar dig och saknar dig som fan!


Goodnight / Goodbye!

Nu har jag packat klart nästan allt. Ska ju till åland imorn.. Jag älskar att vara där, men just nu.. njaa. har inte varit hemma på sån jävla tid så det känns lite tråkigt. Men skitsamma det ska nog blir bra. Chattar lite med ottilia, håller redan på att planera nästa sommar med göteborg och grejer. GÖTT! JAJA, kommer inte ha med mig varken data eller mobil till åland men vi hörs på torsdag när jag kommer hem. Kyssar!

Världens sötaste lillebror som jag saknar otroligt mycket! Älskar dig gubben


****

Jag bad dig ringa mig om något speciellt skulle hända i veckan. Jag ber dig alltid ringa om något ska ske. Men nej, det händer aldrig, jag får aldrig något samtal. Och när jag väl får ett samtal. då ska det vara kort. Då pladdrar du på om allt du tycker är viktigt och när jag sedan ska säga mitt, då måste du tydligen gå.. Alltid när vi träffas, eller umgås så ringer det alltid från jobbet, och du blir borta i timmar. ALLTID samma visa. när du avlutar dina jobbsamtal eller kommer hem från jobbet så säger du, "förlåt, men det var en viktig grej som hade hänt, hoppas det var okej" jaha.. okej? men vafan är inte jag viktig? Eller hur du alltid ska komma med skämt OM MIG inför andra. Göra dig rolig på min bekostnad. Skämma ut mig och få mig att ändra på mig. Vad ska jag göra? det har varit så i år nu.. och visst fan har jag ändrat på mig? JAg orkar inte med samma visa om och om igen.. Jag älskar dig, men vafan jag börjar tröttna...

Jag saknar DIG, du som alltid var glad..


I can't fake that smile

Nu regnar det och åskar det, så jävla mysigt. Har nyss tagit lite te och frukt, kvällfika alltså med kusinen (andra är hemma i malmö) och moster och hennes man (det känns konstigt att säga "hennes man" eftersom att jag är uppväxt med honom och känner honom? men aja). skit härliga personer egentligen. aja bara lite kvälls update. Vi hörs med ett senare inlägg


Tips!

Har ni märkt en sak? att håret växer fydundrans mycket mer på sommaren? mitt hår har växt 4 cm om inte mer, på dehär 2 månaderna.. Så jag plattade det idag, för att kunna se hur mycket det har växt. (det kan man ju inte se om man har lockigt hår?) Har ju varken plattat eller fönat mitt hår under hela lovet och tamigfan det hjälper. det blir sååååå mycket finare efter bara någon månad.
Så jag har bestämt mig att försöka hålla mig borta ifrån plattången i åtminstonde 1 månad till. Sedan blir det ju slask och sånt ute... då lär den behövas. men ska fan helller inte anända varje dag. Som mina vänner vet var jag beroende av rakt hår.. kunde inte gå ut med en liten lock.. Men har verkligen insett hur det skadar håret och det är verkligen inte fint!

Så ett tips, lägg undan ALLA hårprodukter i 1 månad, tvätta håret 1 gång i veckan (självklart kan man ju sköjla håret, men inte använda shampoo/balsam) ha inpackning minst 1 gång i veckan, och kolla sedan efter 1 månad vilken jävla skillnad det blir på både lägnd och kvalite! =)

Btw har köpt ny plattång haha ;)

Produkttips!





Dessa använder jag och serultatet blir!:




Rörigt inlägg men hoppas ni orkar läsa =) puss!


Dagens Mysoutfit

Kör på slapp idag, har värsta pms. Äta och ligga i soffan e det ända jag gjort idag. så jävla skönt. satte i en inpackning och ansiktmask också. Skönt som fan. Älskar livet!





Btw jag har fått färg som satan! =)


she flies me away

Tja, känner mig inte riktigt på topp idag. kusinerna är på stan och shoppar men jag stannar hemma och har lite hemmatid.. Kusinerna ska hem till pappa sedan och fika. Men det orkar jag inte heller.. Har ju inte ens varit hemma i 1 vecka på hela lovet? och imorn ska ja iväg igen. Skitsamma. Tänker bara ligga i soffan och kolla på Mtw hela dagen. Skiter i resten, orkar inte. langar lite gammal mjusic =)



blogger från mammas data just nu, Min e på landet. men får den i eftermiddag..


Home sweet home

Är hemma i sthlm nu, Kusinerna bor här nu i en vecka så det är lite trångt.. Men sticker på söndag igen, till åland. Synd, vill ha lite hemmatid också.. inte bara åka iväg till massa ställen. Vill träffa mina vänner.. Men aja snart börjar skolan igen.. Ännumer synd.. Skitsamma. hoppas att det blir lite mer bloggning imorn. ska inte göra mycket då.. Men ska vara lite social med kusinerna och moster nu. Så vi hörs imorn? =)


It's just keep raining...

Ojj, kom hem sent igår eftersom att jag skulle hem och sedan till landet, så kollade lite på film sedan gick jag och la mig. Tog lite bilder igår som kommer upp när min data funkar, just nu så strular det helt mycket så bloggar från mammas data. Men det regnar så ska vell bara sitta och spela kort, kanske kolla på lite filmer. Vi får se. Men vi hörs! Kyssar!

I was born to tell you I love you

Tjo, idag ska jag fira min lillebror som fyller år imorgon, men jag drar till landet ikväll så kommer inte hinna träffa honom imorgon.. Iallfall har lite brottom för jag vaknade nyss och måste städa och sånt. Mina kusiner kommer och bor hos oss på tisdag i någon vecka tror jag.. så kan inte ha det såhär äckligt... Aja kanske hinner blogga innan jag drar till pappa annars hörs vi på landet, tar med datorn denna gång! =)

Förra sommarn


I vintras


I somras


Fan vad du ska ta och växa, Din lilla busunge, Älskar dig, grattis på 3 års dagen! <3


RSS 2.0