Your body's talking dirty.

Åt 3 glassar, 1 marabou, 1 påse chips, & 2 liter läsk igår. Vore jag inte må ganska dåligt nu? Nej jag mår toppen.



You're so beautiful. Feels like I'm in a dream.

Bilder från igår!

We Like To Sleep All Day And Party All Night.

Godmorgon! ♥ Gick upp vid 10 i 8, satte på mig kläder & drog hem. Var hemma vid 8 och hoppade direkt in i duschen. Nu sitter jag & käkar lite frulle. Vi försov oss rejält för malin skulle vara domare klockan 8 så jaa.. Stress men skönt nu när jag är hemma iallafall! Hursom!
Igår hade vi städdag, alltså rätt chill, bara lallade runt i skolan & lyssnade på musik, snackade osv. Efter skolan så satte jag & tjejerna oss i solen & rökte VP, sen gick Hanna, Anna & jag hem till Anna, la oss på hennes tak & bara solade & snackade massa skit. Vid 5 gick jag & mötte Malin i Högdalen köpte lite snacks, drog hem till henne & bara myste framför tv:en. Ungefär min gårdag.
Var på så jävla bra humör igår & gårdagen var helt fantistinkt mysig!
Bild från igår! ♥ långt inlägg kände jag så mer bilder från gårdagen kommer i nästa inlägg.

Orkar inte med rubrik.

Har haft en superbra dag idag! Berättar mer om den imorn när jag kommer hem. Sover hos malin ikväll så hörs imorn! ♥ Lovar att ni får massor av bilder från idag då också! PUSS

You gonna make me stay forever.

Rullar tills kolan om curkus 30 min sådär, har städdag idag så slutar halv 1, efter de kanske ja sticker till stan med tjejorna, vi får se. Ikväll ska jag iallafall sova hos Malin. Jaja bjuder på lite DagensJagBilder.








When we love we never learn.

Gjorde klart min väska idag på slöjden, är så jävla nöjd! Kommer helt klart användas i sommar!



Standing where you left me.

Min droglåt just nu.

BTW!

Gick hål på mina favvojeans idag?!?!?!?!! Bläääääääääää!
Hahahaha kul att man ser att jag har knäppt uppknappen i midjan också, men brukar alltid göra de när jag kommer hem.. :$ Och var påväg att ta på mig shorts ändå.

Don't let them bring you down.

Hemma från skolan nu, slutade 2 timmar tidigare idag, känns rätt härligt. Tänkte åka till stan & shoppa då, men självklart så kan ingen följa med. Så ja, ska göra en latte & kolla bb nu! =)



Dagens Outfit

Förlåt för cambilder. Men kameran är på laddning.







I'm Standing Where You Left Me.

Godmorgon allesammans! Har haft panik hela morgonen för har inte haft något & ha på mig, mem nu hittade jag något iallafall! Går till skolan om 20 min, Ska fixa det sista nu så vi hörs när jag kommer hem! =]

Godnatt


I Can Hear Your Body Calling

Nu är jag hemma, bara var ute med malin lite la oss i den stora gungan & bara snackade , riktigt skönt & varmt ute nu faktiskt! Gillar't! Blir glad av att va ute i varmt & soligt väder.

Why Am I Doing This To Myself?

Drar ut en stund, hörs när ja är hemma! ♥ Brottom så bjuder på kukfulabilder

I'm so movin' on, since you been gone.

Ligger i sängen, lyssnar på lite musik, läser lite bloggar osv. Väntar på att Malin ska ringa för har en pangplan för ikväll! Eller inte, men en liten plan iaf =] Har tråkigt så lekte med kameran.









Dreaming Is Believing.

Nu ska jag sätta mig med en latte & måla om naglarna framför gårdagens BB, sedan kanske ja går ut med någon, vi får se vad ja gör ikväll. Och jag är så sjuuukt sugen på choklad! Skulle kunna döda för de just nu..



Don't hate cause you aint me.

Har inget speciellt att berätta förutom att jag lever trots den dåliga uppdateringen. Uppdateringen ska ändras på, lovar!



The beauty is deep inside.

Är det bara jag som får grym panik när jag inte vet vad jag ska ha på mig? Har stått & provat i 1 timme vad som passar & inte, vad jag kan ha & inte imorn. Irriterande som fan. Asså blääääääääfuckingshit får panik!
Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Radio Edit

Music


Little Miss Everything.

Godmorgon! Gick över till mamma direkt när ja vaknade, där väntade ett påskägg & lite sådant. Ska snart gå upp till Högdalen för vi ska städa med klassen, precis de man vill göra på en ledig måndag va? Neeej inte direkt, men det funkar. Så ja, efter det vet jag inte vad ja gör, antingen följer jag med matilda & hanna på deras dans eller så gör jag nått annat. Vi får se helt enkelt! =]

I was born as a Champion.




Dagens Shopping!

Jag mår ärligt bra av att shoppa. Blir lite lycklig känns de som.

Hahahahhaha magen fläskar ut, skyller på att jag käkat tårta, så jag bjuder på den!








Bilden gör ingen rättvisa för smyckerna.

Ryan Beatty

Ibland sätter han verkligen tonen rätt & man bara ryser av rösten! Galet bra! Han har skrivit låten själv vilket jag tycker är grymt, för texten är fin. Med lite dunka dunka i skulle den va perfekt! Sök på Ryan Beatty på YouTube så kommer hans covers upp också! Nu ska hans låtar rätt in i mobilen min! =]

Give me something to remember.

Förlåtförlåtförlåt. Vaknade runt 11, stack till farsta 12, hemma vid 3, grilla mat+gäser vid halv4, Och nu tårta. Därav min dålig uppdatering! Köpte jeans & lite annat i farsta, ger er bilder senare! Nu ska här käkas tårta i solnedgången.


Bild från i somras

Fullt upp.

Uppdaterar senare, har fullt upp just nu.

Jag skriver för er.


Untill I'm dead man, I won't stop.

Jag finner inga ord för hur mycket jag hatar pollen. Kan ärligt inte andas och det värsta av allt är att inte vanlig medicin fungerar heller. Åh fyfan vad dåligt ja mår. Dö jävla fucking kuksugarpollen!!!!

Real friends see the tears before they fall.

Nu håller ja på att grilla på altanen i solnedgången med familjen. Älskart! Funderar sedan på att dra till långsjön med några men tror ja skippar ikväll, just för att jag verkligen inte orkar klä på mig nått snyggt & sminka mig, vilken latmask jag är idag.

Bild från förut


Jag är lucy in the sky. Jag är högt över molnen.

Fortfarande ute i solen med lite påskgodis jag fick av farmor.

Won't stop


Dreaming of what could be.

Tog en paus & gick in från solen. Blev alldeless för varm! Men nu ska jag ut på altanen igen, ska grilla min kropp! ^^

I'm stronger than this.

Godmorgon sötisar. Har haft en underbar morgon! Men nu väntar solen & solstolen!
Förra sommaren & jag tyckte jag var blek.. Vilket skämt alltså. Krulltott!

.

Har helt tappat rösten nu. Kanske dags att sova nu & friskna till lite.
Godnatt ♥


Music.

Länge sedan jag lyssnade på denna sortens musik känns det som. Kärlek
Melissa Horn – Hanna
Lars Winnerbäck – Timglas
Kent – Järnspöken

Remember that I love U.

Det finns endel småsaker som kan göra min dag. ♥

Kiss My Big Fat Ass.

Härom dagen så satt jag & en kompis på bussen & snackade om att vara andrahandsval osv. Så var det en jättegullig tjej som började snacka med oss, hon sa åt oss att vi inte skulle ta någon skit & inte låta oss själva vara andrahandsval, inte för någon. Den som behandlar en som andrahandsval ska man bara dissa på direkten. Och jag håller med henne, varför ska man kämpa för någon som behandlar en som andrahandsval? Aldrig mer att jag gör det igen. Man ska behandla folk som man själv blir behandlad av dom.



It's like an angel came by, and took me to heaven.

Tjolahopp! Har varit lite upptagen sedan sista inlägget om man säger så.. Har haft massa skojj för mig, tyvärr inget jag kan berätta i bloggen! Iallafall, är hemma nu & gjorde pappa en tjänst och gick ner till Ica med lillebror & handlade mat. Underbara lillebror. Har hjälpt pappa med maten också, mysigt faktiskt! =] Snart blir det tacos & en rejäl hemmakväll för mig efter en helt sjuk gårkväll. Så vi hörs senare! ♥

It just hurt, that's all.

Orkar inte blogga nu.
Tumblr_ljuufuilzx1qfnvefo1_500_large

Fuck you, I'm batman.

Ligger i sängen, lyssnar på musik, läser texter från wehearit.com & dricker läsk. Är jag trött? Inte ett dugg.

Fucking Fuck.

Jävla piss, är så arg så jag inte ens kan beskriva. fgvhbjklöälkjhgftrd!!!!!!!!!! Jag vill skrika. Imorgon ska jag skrika så att rösten tar slut.


Turn Me On

Berättar om dagen&kvällen när jag kommer hem. Nu sticker jag till stan & möter upp brudarna! ♥

Your words feel like a knife.

Morsning Korsning! Kvällen slutade med att ja somnade med huvudet i dataskärmen. Härligt.. Nu är jag iallafall vaken så ska sminka mig & käka lite frulle. Hörs sedan!

I let the bad ones in, and the good ones go.

Kan inte sova.. Är för pigg, är hungrig, fryser, rastlös, ensam & instängd på mitt rum. Kan de bli roligare?



Visste du att?

♥Turkos är min favorit färg? Men ändå så äger jag inget förutom en handuk i turkost.
Tu much, men gillar små detaljer i turkost!

You're so hypnotising.

Drar ut igen. Träffar malin & denize. Hörs sedan ! ♥

It was us against them all.

Har tagit en dusch & sedan käkat grillat med familjen. Mysigt! Håller på att platta håret & sminka mig lite. Kände mig en aning lökig efter solen & chipsen om man säger så..



Gullepruttan!

Sötnosen min gick & la sig direkt när han kom hem från dagis & vaknade nyss upp helt nerspydd & med rödgråtna ögon. Stackarn! Usch hoppas han blir bättre, har fobi för att spy, så vet hur de känns, fyfan. Krya älskling. ♥
Bilder från igår.

Dagen Har Spenderats:

I:


Med:


&:


All that I need is you to stay.

Nu drar jag ut i den fina solen med Malin! Ofixad, osminkad & i mjukisbraller men jaja sånna dagar finns det med. Kameran är med, solbilder kommer förhoppningsvis sedan! Hoppas ni får en underbart bra dag!

The Lazy Song

Musikvideon känns lite lökig.. Men unik!

You're Not Alone.

Godmorgon! Idag ska jag nog ut i solen med malin & bara sola & snacka, men är inte säker. Vi får se. Ikväll vet jag inte heller vad som händer, sugen på att dra in till stan med några, men vi får se med de också helt enkelt. Nu ska jag göra frukost & kolla gårdagens avsnitt av BB.



Underbar Låt.


Make Me Stay.


I can't sleep through the pain.

Hade planer att dra ut & träffa Malin, men kul att människan svarar på telen då. Så nej, de blir lite te, något gott att käka & mys framför en film istället.
Bild från igår.

Man måste dö några gånger innan man kan leva.

Har solat för fullt ända fram tills nu & har faktiskt fått färg. Låg i solstolen med musik i öronen & datorn i knät. Härligt!?

Make A Wish

Godmorgon folket! Blev nyss väkt av familjen som skulle iväg någonstans så är ensam hemma nu & ska faktiskt lägga mig i solen direkt. Uppdaterar från solstolen, så vi hörs senare iallfall.

Usch somnade med allt smink & tofs så se helt jhgfdsadf ut idag. Bjuder på lite fina solbilder sedan istället!

Speak the truth, even if your voice shakes.

Denna låten får mig att skaka, den får mig att stirra rakt ut i rummen & sluta tänka. Helt. Sjukt fin låt som ger mig 1000 minnen. Går inte att beskriva.



None of us are angels.

Nu är jag hemma igen efter en underbar kväll med Matilda & Hanna. Vi kollade på Min Låtsasfru och den var riktigt bra faktiskt. En film jag verkligen rekomenerar! Har inget speciellt intressant att säga om kvällen, mycket snack & skratt bara! Underbart, har alltid lika kul med mina tjejer! ♥ Big love to you girls!
Matilda har lite bilder från kvällen, de får ni imorn.

Här ska det alltså stå något, eller?

Drar till bussen om 10. Hörs när jag kommer hem sötnosar! ♥

In your eyes, I'm home.

Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Ska på bio ikväll med mina underbara älskade tjejer, så länge sedan jag gjorde något med dom! Så håller på att fixa mig lite smått. Taggar med lite musik osv. Ska bli härligt att komma ut efter en seg tråkig hemmadag. Iallafall, hörs innan jag sticker! ♥

You turn my world to such a better place.

Såhär har dagen sett ut än så länge. Bakning & fotning.

Music


If you fall, We fall.

Godmorgon! Vaknade runt 10, har käkat frulle lite osv. Pappa & lillebror ska till stan nu så jag ställer mig & bakar lite muffins :$ för har inget annat för mig just nu ändå! Vet inte vad jag hittar på senare idag men vi hörs sedan iaf!♥



Is this the finishline?

Med det säger jag godnatt. Nu orkar jag inte vara uppe längre. Sovgott, hoppas ni haft en bra fredag. ♥

Don't lose yourself to someone else.

Hitils har jag inte gjort något speciellt alls ikväll. Har käkat lite grillad mat & glass med familjen & sedan kollat ikapp BB avsnitten jag missat. Mysig kväll, känner mig dock så sjukt nere, trött & sliten & vill bara hitta på nått askul med mina underbara vänner, men har ju hela lovet på mig så ja, jag börjar lovet med en rätt död & tråkig myskväll med lite skön musik, telen & snaaaaaaaaacks i högsta hugg.

I wanna feel your heart beat beside mine, cause baby I'm getting cold.

Våren är här nu, på riktigt! ♥ Ger er lite finfina bilder från när jag gick hem från skolan idag.

I got a picture in my wallet of a girl I used to know.

Bloggen har legat nere ett tag nu, för mycket skola & tankar osv. Men nu är det lov & nya tag minnsan! =) 3 prov idag i skolan. Känns härligt att de är över säger jag bara. Ikväll händer inget speciellt såvida ingen ringer ut mig. Så blir nog lite mer bloggning att se fram emot!



Dagens Shopping


Sex Your Body.

Mohombi – Sex Your Body
Tjaaabba! Hemma igen efter en lång härlig dag på stan. Åkte först till västberga en snabis & köpte tapeter till mitt rum. Sedan åkte vi till stan & shoppade lite. Slänger upp ett inlägg på de ja köpte sedan! =) Nu sitter ja här med lite musik, cola, fb, & luren. Skön söndag. Ska plugga lite & kolla film, sedan duscha & göra lite söndags sysslor. Så jäävla härlig dag!



Shelly

Godmorgon sötisar! Är färdig fixad osv nu. Jag och mamma ska dra & kolla/köpa på saker till mitt rum, sedan kanske in till stan & shoppa lite nödvändigheter också. Ha det bra sålänge! Fint söndagsvänder förästen. Underbart!

Du bad mig ta kärlek lätt som en vind.

Jag gittaaaaaaaar ut en stund, Hörs på mobilen! ♥
Ser hemsk ut idag men de får ni mina vänner stå ut med.

Vi går ut och brinner upp i natten, skyller allt på våra fyllehuvuden.

Håkan Hellström – Shelley
Älskar att det är sol, älskar att det är vår.
Älskar att gå & lyssna på lite Håkan & Winnerbäck i solen som värmer en.
Älskar att ta på mig skinnjackan & de tunnare skorna.
Älskaälskaälska!

Danza kuduro

Drog ut, följde med malin för hon skulle sola. Sedan var vi bara ute & snackade. Skitmysigt. Nu har jag tagit en fet skål med glass. Gott som fan kan jag lova er. Snart ska jag sova. Imorn blir det landet eller stan. Godnatt!

5 fakta om Katta!

♥Jag har väldig breda höfter. Måste nästan alltid köpa midjejeans för när jag köper låga jeans som passar på benen så går de inte att stänga vid höfterna.
♥Jag haft haft ett extremt migrän anfall. Tappade medvetandet osv.. Åkte in på akuten & blev behandlad där.
♥jag är extremt kaffeberoende, dricker kaffe varje morgon & direkt när jag kommer hem. Dricker jag inte kaffe blir jag skakis & svag i hela kroppen & på sjukt fittit humör.
♥Jag är beroende av andra människor. Alltså "beröring" eller vad man ska säga. måste alltid hålla på med någons hår, eller fingrar eller bara vara i närheten av andra människor. Hålla armkrok när man går eller hålla i handen eller vad som helst. Måste ha andras människor värme annars får jag panik typ.. Tror det är en psykisk inbilling av nått slag.
♥Jag har på riktigt svårt att sova när jag sover ensam. En av de värsta grejerna tycker jag. Tycker det är jobbigt & läskigt & ensamt. Men mest jobbigt.

It's just tears and rain.

Fixat klart med allt nu, fixade lite annat i mitt rum också. Ska sätta mig & dricka lite proviva (LOVE!) och kolla gårdagens avsnitt av BB. Väntar på att mamma ska komma hem så jag kan få lite mat. Ikväll vet jag inte vad jag hittar på. Men någonting blir det iaf.

We touch, I feel a rush.

Har varit en superduperdunder bra dag idag. Stannade kvar efter skolan 1 timme för fick sluta 1 timme tidigare så bara satt & snackade med lite folk. Mysigt. Nu är jag hemma, har gjort kaffe t mig & brodern & ska dunka lite musik & rensa min garderob. Det är tydligen ett måste om jag ska få nya kläder så why not?

The old me is gone, I feel brand new and if you don't like it. Fuck You.

Jag har en konstig känsla just nu. Jag är så sprudlande glad även fast jag vet att allt är så dåligt. Även fast jag vet att de aldrig blir som förut. Så är jag ändå sjukt glad? Förstår inte. Mitt hjärta bankar dubbla slag & jag kan inte sluta le. Även fast allt är fel. Sjukt. Vet inte vad jag ska känna. Vet inte vad jag ska göra. Äsch jag bara låter det hända.. Eller jag vet inte? Förvirrad.


Just nu:

Ligger i sängen och kollar gårdagens avsnitt av BB, Fönstet är vidöppet men är ändå varm som fan. Nyss tagit en dusch också. Ska platta håret snart så slipper jag göra det imorgon. Sedan ska jag sova tror jag.
Boyce Avenue – Teenage Dream

Everyday I'm shufflin.

LMFAO – Party Rock Anthem
Känner mig som en superduper duktig dotter just nu. Mamma är inte hemma, inte heller storebror. Bara jag är hemma. Jag har lagat egen mat, jag har självmant ställt in allt som stog framme in i diskmaskinen, och satt på den, Jag har självmant laddat tvättmaskinen & hängt upp den rena tvätten. Jag har självmant råpluggat hela kvällen. Visserligen chockade jag mamma med ett IG på spanska-provet imorse.. Men de kompenserade jag med ett VG i SO-provet också. Känns ändå hyfsat bra. Jag var bara tvungen att skryta lite om hur underbar dotter ja är! :]



I'm Awesome.

Nyss laddat ner Chris Browns & Eminems nyaste albums. Typ de ända jag lyssnar på just nu. Visste ni btw att de är 2 av mina idoler? Det är det iallafall. Ska ladda över albumerna till min mobil så att jag har något nytt att lyssna på imorgon.
Och vad gör jag nu då? Jo just nu fixar jag med plugget, Har gjort de varje kväll. Skola, hem, äta, läsor, sova. Ungefär så har mina dagar sett ut i veckan. Kommer se ut så restan av veckan också. Fullt upp.. så förvänta er ingen bra uppdatering..

I just trying to clear my head.

Ligger i sängen & kollar film just nu. Allt för min syster. Har bara kollat en bit men den verkar bra. Har ju inte bloggat på så länge men har inte orkat med allt helt enkelt. Mycket som händer just nu så vet inte hur det kommer bli med bloggning framöver.. Ni får vänta & se helt enkelt.

2 Fakta.

Visste du att..?

♥Jag är rädd när jag går på stan? Tycker det är lite läskigt faktiskt. Har alltid konstiga fantasier om att nån ska dra fram en kniv & knivhugga mig osv.. Och jag är seriös, går alltid runt & kollar så att ingen har en kniv eller liknande.. Lite pinsamt, men litar inte på folk. Och är vell lite rädd av mig kanske?

♥När jag blir arg kan jag inte kontrolera mig själv. Jag skakar, blir helt varm & bara slänger ut mig massa skit & hjärtat dunkar dubbelt så fort. Och nej jag har ingen sjukdom. Får bara en massa okontrolerade känslor när jag blir arg.



RSS 2.0