From my hometown.

Tänkte uppdatera er lite. Nu sitter jag med ännu ett glas proviva & lite bär & chattar med några. Har bara blivit matuppdatering idag.. :$ Nu tänkte jag kolla film & vänta på att familjen kommer hem från Bajenbandyn.



Ursäktar för den otroligt dåliga hyn. Men inget jag kan göra nått åt så lev med det.

Update:

Proviva med is i. Awesome när man är sjuk. Kollar på alla avsnitt av Big Brother också. Toppen. Vill dock ha någon hääääär med mig att gosa med. =[



I'll risk my life to feel your body next to mine.

Hemma hos mamma nu. Gjort lite frukost bestående av en latte. MUMMA! Sitter & kollar på jims värld och gosar ner mig i soffan. Mysigt!

Just nu




Jag våga aldrig hålla din hand.

Godmorgon!
Vaknade för ca 40 min sedan. Så ska fixa mig lite nu sedan packa & dra till mamma. Mammaveckan börjar idag. Så sedan får vi se vad som händer. För är fortfarande sjuk. W/e hörs när jag kommit hem till mamma.



Dag 9 - Mina syskon

Har olika relationer med mina syskon. Det kan ju bero på att den ena är 16 & den andra är 3. Och att den ene bor jag med dygnet runt & den andre bara halva månaden. Men hur som helst så är mina syskon det bästa jag har. Jävligt irriterande ibland, men de är mitt allt. Jag bråkar aldrig med mina syskon. Förut kunde jag & min storebror slå varandra till blodiga sår men inte längre nu har vi ganska bra relation (det kan bero på att han tar mig med lillfingret nu för tiden :$) Men iallafall så älskar ja de mest av allt! ♥ Går inte riktigt att beskriva sin relation till syskon. Men de är underbara.

To know you Is to know you all wrong

Känner mig som en rishög.. Gick upp gjorde en kopp te & en macka & det var i princip det ända jag orkade göra innan jag föll ihop pladask i min fötölj. Nu blir det film dagen ut & hemma kväll för min del.

Gårdagens outfit


I just wanna know

Usch. Mår jättedåligt.. Snuvig, ont i halsen, ont i huvudet, ont i öronen, snurrig, ingen ork. Osv. Känns inte alls kul faktiskt, på lovet också... Nu ska jag iallafall sova. Imorgon ska jag & familjen ut fira min lillebrors morfar på kvällen så ska försöka friskna till tills dess. Godnatt så hörs vi imorn när jag vaknat ♥

Dag 8 - Något jag oroar mig för.

Just nu ororar jag mig för att vi inte ska få sommar i sverige.. Det är nog det ända.

Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt.

Hemma nu. Drog till stan med malin & shoppade lite nödvändigheter. Har haft jättekul men nu är jag trött & ledsen, Men framför allt irriterad & jävligt äcklad. Men slänger upp ett inlägg om dag 8 snart iallafall.

Lät du henne komma närmre.

Dagens shopping.







Riwer flows in you

Nu ska jag dra över till mamma, Städa lite i mitt rum & så för någon av hennes kompis ska tydligen bo i vårt hus.. Så måste städa undan lite. Sedan drar jag till stan, ska shoppa lite. Har spanat in lite snyggingar jag ska haffa. Får se när jag kommer hem. Vet inte om det blir till middag eller om det blir senare ikväll men vi hörs iallafall senare. Ska ju skriva om dag 8 också så det gör jag när jag kommer hem =)



Is anybody out there? It feels like I'm talking to myself.

Godmorgon! Vaknar upp & kan inte andas. Är täppt i näsan & har fittont i halsen. Tack för den lixom.. Precis när lovet har börjat. Det blir till att bomba med nässprey & halstabletter idag då..

Tungpiercing?

Fick ett ryck & vill inte göra navelpiercing längre för varända jävel har det.. Så vill satsa på tungan? Snyggt? Tror de..! Är bara rädd för att de ska bli infekterat & se ut såhär:

Annars är det ju jävligt hett?!

Dag 7 - En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Jag har flera dåliga vanor. T.ex Tvångstankar, mörkrädd, sötsaksberoende. Men en sak jag verkligen önska att jag inte var är avundsjuk. Jag kan bli så himla avundsjuk ibland. På allt! Allt möjligt. Det är nog det. Och att jag inte klarar av att va ensam. Måste alltid snacka eller vara med någon..



U are so cute, U should follow me home

Hemma från skolan. *PUUH* Har haft 2 prov bara idag. Skönt med lov efter denna veckan kan man lungt säga! Ska kolla film & käka bullar nu, sedan har jag betämmt att jag SKA träffa någon, för tänker inte sitta i denna hålan & ruttna kvällen ut. Aldrig. Fast ingen kan tydligen.. Så vi får se hur det blir sen tänkte bara säga de.. =)

Fuck this shit.

Nu orkar ja inte plugga mer. Har pluggat sedan klockan 6 fram tills nu. Lärarna överbelastar våra hjärnor. Nu får de gå som de går. Skitsamma just nu. Är på ganska dåligt humör som ni kanske märker. Men man blir på ganska dåligt humör när man e tvungen att gå hem varje dag från skolan för att sedan komma hem & plugga. Asså ååå shit. Cp skola.


Dag 6 - Mina vänner.

Skulle ta en evighet att beskriva var person för sig, för jag kan beskriva alla med ord som kommer ta hela livet att rabbla upp. Men mina vänner älskar jag över allt annat. Mina vänner är mitt allt. Blir galen i huvudet om jag inte får träffa de på 1 dag. Svårt att beskriva men jag älskar dom. Ni vet vilka ni är

This world belong to me.


Shitpomfrit

Tjaaa! Kom hem vid 3 ungerfär, var på armemuseet med klassen idag. Hyfsat kul, eller ah bättre än lektioner iallafall. När ja kom hem tog ja en varm dusch, skönt som fan efter att ha gått hem ensam i detta vädret! Gjorde en varmchoklad nyss & ska snart börja plugga. Har engelska redovisning + No prov + spanska läxförhör imorgon så ska plugga ärslet av mig ikväll. Aja bloggar lite senare. Nu ska jag plugga minst 2 timmar i sträck.

Show me were it hurts and I'll be your cure.

Säger Godnatt. Orkar inte blogga mer. Ska sova snart ändå. Puss ♥

I was born to be somebody.

Har glömt att säga att jag fått praoplats! På cafeet i bandhagen. Lixom fatta hur jävla nära. Det tar ca 1 minut att gå dit från mig. Untz untz untz. Love it. Ska bli så jävla kul! =D

You make me wanna say I do love you.

Måste införskaffas. Nej jag är inte efter. Har bara inte fattat/gillat trenden med naturfärger fören nu senare.
300:- från BIKBOK

11 fakta om mig.

♥När jag sitter ner måste jag alltid skaka ett ben (ni vet, upp & ner, ah ni fattar) eller hålla på med något.
♥Jag är mörkrädd. VÄLDIGT mörkrädd..
♥Jag håller alltid på med andras hår, eller fingar eller örinsnibbar för jag tycker det är mysigt.
♥Jag älskar att mysa.
♥Jag lyssnar på i stortsätt all musik förutom gubbmusik & hårdrock.
♥Jag tänker alltid djupa tankar om livet & döden.
♥Jag faller väldigt lätt för killar.
♥Jag älskar eld, ljus osv. Håller alltid på med ljusen & elden. Alltså EXTREMT mycket. Kan till & med sitta & kolla på ljusens eldlåga bara.
♥Jag har inte gråtit en ända gång på detta året.
♥Jag hatar att sova ensam. Tycker det är något av det jobbigaste som finns.
♥Jag har någon slags fobi för toaletter. Blir spyfärdig & gråtfärdig när de e ofräsha toaletter.. Och blir lite rädd ibland haha.

Dag 5 - vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Om jag fick en miljon skulle jag först & främst shoppa. MASSOR! MAAAAAASSSOOOOOR! Sedan skulle jag spara en del också. Alltid bra att ha i framtiden? Sedan skulle jag nog skjänka en stordel till utsatta barn eller cancerforskning eller massa sånt. Inte ha allt för mig själv iallafall. Resa en jävla massa skulle jag också göra! =)

Cheers for the freakin weekend.

Just nu känns allt kaos. Inte bara dåligt, bra kaos också. Men kaos är det iallafall. Är lite stressad för skolan & lite andra saker. Allt går upp & ner. Fram & tillbaka. Hänger inte ritkigt med i svängarna just nu.. Vet inte vart jag vill komma. Känner mig jävligt glad & lycklig, även fast jag vet att de mesta är fel. Konstigt.. Det känns konstigt.



Dag 4 - typ av killar jag faller för.

(hann inte skriva igår skriver idag istället, dag 5 kommer också upp ikväll)
Typen av killar jag faller för är någon som är sig själv. Någon som vågar va sig själv inför alla killkompisar. Någon som vågar försvara en & som har humor. Han ska verkligen ha humor, kunna skämta osv för jag tror 9/10 av mina dagar går åt att skratta.. Så vill inte ha nån stel kille som inte kan vinkla på mungiporna. En omtänksam, snäll & söt kille. Någon man kan mysa med för mysa är det bästa jag vet! Någon man kan skratta mycket med, snacka med, osv osv. Ni förstår. Utsidan ger insida en chans så säger man visst? Och det är ju såklart så. Men jag tycker utsidan blir finare/fulare beroende på hur personligheten är. Men utansidan på en kille ska va brunett, nötbruna ögon eller blåa, lång, eller iallafall längre än mig. Inte bara gå i mjukisbyxor utan kanske chinos & någon snygg t-shirt eller kofta. Jag tror ni fattat nu? Självklart en snygg kropp också! =)



Jag kan inte skilja på.


Jag har försökt att fånga den andra men aldrig nått ut.

Godmorgon! Ska rulla till skolan om 30 min. Måste bara ta på mig nån tröja & släppa ner håret först. Usch & fy & blä är så jävla sliten idag. Har sovit så jävla lite hela veckan. Fuck. Skola till 4 idag sedan hem & plugga antagligen. Vi hörs sedan iallafall. ♥





Dag 3 - min favorit årstid & varför.

Min favorit årstid är helt klart sommaren. Man mår så bra på sommaren. Man kan dra till stranden, sola, bada, chilla, va ute hela natten, va på landet, åka iväg med vänner, grönan, grilla & med vänner & dunka musik, träffa nytt folk, osv. Jag älskar sommaren. På vintern är allt grått. Man blir deppigt bara.. Men sommaren! OJOJOJ, man mår så bra! Det går inte att beskriva.. Det bara är underbart. Saknar sommaren mer än något annat just nu tror jag. Sommaren är helt klart bästa tiden.

Born to be somebody

Glömde bort bloggen & satte på en film efter pluggningen.. Oups! :$ Iallafall! Vill köpa ett namnhalsband. Vet att typ alla har/hade det. Men jag har inget så jag vill ha ett. Något som betyder nått speciellt. Men jag vet inte vad..

De här vill jag ha fast med egen text/namn

If I said I wan't your body now, would you hold it against me?

Skola till fyra idag & nu hemma & ska plugga. Toppen. Love it! Vi hörs när jag pluggat en stund. Har mycket att göra nu..

I'm beautiful in my way

Är det bara jag som får vatten i örat när man duschar & sedan när det släpper så känns det som att de blöder innuti hela örat? Aja iaf, har nyss pluggat, duschat, kollat solsida & ska snart platta håret sedan sova. Så jävla trött ifrån igår så säger godnatt med detta inlägg. Godnatt sötisar ♥

You will never be.

How did we ever come to this?
I never thought you'd be
someone I'd have to miss...
and there I was caught in your game
needing answers that never came
and we took a chance,
you said you were strong
strong enough
but you were wrong...

and now I'm...
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be....

Look at her
she won't ever compare
you can say you're sorry
but I still don't care
was she worth this mess
was she worth this pain
you can say it's her fault
but you're both to blame

and now I'm ...
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be....


Looking back it was all so easy
I hope you know you're my last mistake
Don't come around and say you need me
I won't stay

Now I know that you were so deceiving
was it fun for you to walk away
I hope you liked it
cause she's so damn easy
you won't change
and now I'm ...
Deafened by your silence
blinded by the tears
if you're looking for forgiveness
you won't find that here
cause you lied your way to heartbreak
and now its all too clear
that you will never be....

Dag 2 - en person jag vill träffa just nu.

Just nu så tror jag inte att jag vill träffa någon speciell. Brukar ofta känna mig jävligt ensam när jag inte är med någon. Men nu gör jag inte det. Jag vet vilka jag litar på, jag vet vilka jag har vid min sida. Såklart jag vill ha någon här ju, vill ju inte va helt ensam haha. Men ingen speciell som kommer upp i min hjärna. Tråkigt svar. men så är det.

20080922024349_large

It's not what I didn't feel it's what I didn't showed.

Har haft en jättebra helg. Hade skitkul med mina tjejer igår. Lite svårt att beskriva allt vi gjorde, men hade iallafall jävligt kul! Nu är jag hemma & skittrött. Blir tididig läggning tror jag.. Aja ni får bilder från igår. Kommer mer sedan tror jag.

I love the way you do it cause you do it so crazy.

Nu ska jag dra till mamma. Fixa lite saker där & sedan möta matilda i centrum. Sedan går jag & matilda hem till hanna. Sover där så de blir nog inge mer bloggning idag. Men tror ni får lite bilder imorn iallafall. Vi hörs sen! Puss ♥











Bjuder på hemska bilder..ENJOY!

Dag 1 - Om mig

Jag heter Katarina Panzar & kallas katta. Är född 1996, 26 juni är alltså 14 år. Jag har 2 bröder & skilda föräldrar, bor i stureby i en villa & i Bandhagen i en lägenhet. Jag älskar att dansa, lyssnar på musik, Mysa, ha kul med vänner&familj, shoppa, killar, choklad, & massa annat. 3 saker jag skulle kunna äta ihjäl mig på är hallon, pasionsfrukt & advokado. Men iallafall. Jag är nog inte riktigt den typen som sitter & är tyst. Eller kanske ibland. Beror på, men jag är inte rädd för att höras iaf. Folk kan nog se mig som en bitch om de inte känner mig säger mina vänner. Men det är jag inte. Verkligen inte. Man kan nog inte säga att jag har någon speciell musiksmak, gillar allt möjligt, från Kent till Michael Jackson till Akon. Blandat. Inte har jag någon speciell klädstill heller gillar allt från rockigt till blommigt & gulligt. Jag hatar när folk är sura för ingenting, jag hatar när folk tror dom dominerar, det bokstavligt talat äcklar mig. Jag är nog den som skrattar mest, skrattar åt allt. Eller inte allt. Men jag tycker livet är roligt. Jag blir inte så lätt ledsen tror jag. Jag blir mest arg & förbannad. När jag blir ledsen så kokar jag, inte gråter. Eller jag gråter vell såklart ibland. Men inte för småsaker... Man ska inte kasta bort det roliga i onödan.
Jag tänker väldigt mycket. Tänker ganska djupa tankar. Jag lever lite i min egna värld alltså. Jag är rätt vilse i livet. Men tycker det är så kul att vara vilse & inte veta vart man hamnar här näst så jag skrattar åt det bara. Kommer inte på något mer så det får vara det.

25 dagars fakta.

Bara för att alla andra gör de så gör ja det också. För skojs skull! =) Skriver nummer 1 senare idag!

Dag 1 - Om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4- Typ av killar jag faller för.
Dag 5 - Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – Mina vänner.
Dag 7 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 9 – Mina syskon.
Dag 10 - En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 11- En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 12 – Dåliga vanor och laster.
Dag 13 – Mina drömmar.
Dag 14 - Bild jag är nöjd med.
Dag 15 - En låt som får mig att gråta.
Dag 16 - Mitt favoritprogram och varför.
Dag 17 - Saker jag saknar.
Dag 18 – Mina förebilder.
Dag 19 – Mina dåliga sidor.
Dag 20 – Det här upprör mig.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Det här får mig att gråta.
Dag 23 – Mina mål just nu.
Dag 24 – Mina rädslor.
Dag 25 – Ett roligt minne .

Stockholm i mitt hjärta, drömmarnas stad de e du.

Godmorgon! Nyss käkat lite frukost & ska sätta på en film med en kopp varmchoklad nu. Sedan måste jag fixa lite saker. Bla gå över till mamma & hämta lite grejer tror jag. Sedan lite annat också. Och ikväll ska jag till Hanna & sova där. Ungefär så kommer min dag bli idag. Sooooooooooft.
Utanför mitt kök just nu. Härligt!...

,

Mår så jävla bra just nu. Ska inte låta någon ändra på de. Ingen.

-bildrepris-


Tonight I'm fucking you

Sitter & chattar på fb med massa konstiga personer. Hahahahahahah helt störd konsveration! =) Har kollat film nyss & ska gå & lägga mig snart.  Vi hörs imorgon istället för orkar inte blogga mer idag. Godnatt ♥

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

Kan inget annat än att älska den!


I'll treat you like a toy

EGOEGOEGO

















We live and we learn to take one step at a time.

Drog hem till Anna efter skolan med Matilda en stund. Käka glass & bara flumma runt typ. Nu är jag hemma & ska snart äta. Sedan duscha & sedan vet jag inte vad som händer. Vill hitta på nått kul men typ ingen kan..
En bild från hemma hos ansi

falling in and out of love

Hemma. Duschat. Ätit. Pluggat. Orkar inte mer.



.

För när jag ser dig vill jag va med dig, det bara e så. Jag ryser när jag hör ditt namn, det bara e så...

We're better of this way

Nu ska jag sova. Börjar 9 imorgon men är så himla trött så sover ut lite exktra. Godnatt nu så hörs vi imorgon. Puss


Lilllebror, underbaraste, busigaste varelsen på jorden. ♥

My heart melted to the ground

Nu ska jag sätta mig och fortsätta kolla på "blind date" som jag började kolla på igår. Han i huvudrollen är skitsnygg btw! Myspyyys! :$



TIPS!

Pappa kom in med dehär för typ 10 min sedan. Mina narriga vinterläppar är redan borta!
Försvarets hudsalva.


Why does love always feels like a Battlefield?

Nu har jag: Ätit + pluggat
Nu ska jag: Välja kläder tills imorn. Sedan krypa ner i sängen och fortsätta kolla film.
Älskar att lägga upp planer för kvällen. Det är så mysigt sedan när man har allt gjort & bara kryper ner i sängen & kollar film, snackar tele eller något. Speciellt en tråkigt skoldagskväll! LOVE IT!



Jag just nu, Ska hoppa i myskläder snart!

I can't find my way home anymore.

Bilder från igår. Kommer fler sedan. Orkar inte berätta, hade det iallafall skitbra, mysigt, kul & allmänt roligt. Fick fira allahjärtansdag med mina underbara vänner också ♥ betyder mycket.
HAHAHAHAHAHA hamsterkinder :(

Tidsinställt inlägg!

Hola! Nu sitter jag antagligen i bussen påväg till kungsberget med skolan! Är så jävla taggad!!!!!!!!!! Taggad till 110% verkligen. Vi får hoppas att detta året blir lika roligt som förra, om inte roligare?! Jag skriver inlägget nu (igårkväll) ist för imorn på morgonen för jag e nämligen så taggad så jag inte kan somna. heheh :$ Har med mig naturgodis & vitamin well som ja ska mumsa på i bussen. Aja. vi kanske hörs när jag komemr hem ikväll för vi kommer hem tidigast 19.00 & då åker jag hem till mamma. Hämtar grejer. Sedan hem till pappa. Sedan måste jag plugga lite spanska hemma hos pappa så jaaa... Ni förstår säkert varför om jag nt bloggar då. Men vi hörs iaf!
Bild från förra året. Asså sääääääx på oss säger jag bara

you're still with me in my dreams.

Fick en förtidig alla hjärtansdag present av mami. För jag träffar inte henne imorn. Så hon hade köpt chokladpraliner till mig!?!?!?!??! MUMS!? Så ska sitta & smaska på det nu under solsidan. Sedan ska jag faktiskt sova. Jag går upp med tuppen imorn så vill inte va trött.. MEN, nu ska jag packa det sista till imorn. Puss!
Skriver ett tidsinställt inlägg sen till er som kommer upp imorn ;)

Tack mami, You're the beest! ♥



Håll huvudet högt så inte dina tårar sjunker så lågt som personen som fick dig att gråta gjorde.

Ta Ingen Skit.



I love it the more I suffer

Hemma nu. Men ska sova för e så jäääääääääävla trött. Hörs imorgon! ♥ Bjuder på en bild från ikväll..

baby boy slow down

Ska till Anna lite senare ikväll med Matilda & Hanna. Ska bara klä på mig något vettigt & fixa mig lite. Nu vet ni hahaha. Bloggar kanske när jag kommer hem. Vi får se om de blir för sent. annars hörs vi imorn.

Dagens shopping

Ansiktsrengöring


Dagens shopping

Ansiktsrengöring


Just nu:

+ filmen john tucker must die. Najs? hell yeah!

-

Tänkte bara säga att jag har fullt upp med skolan & grejer. Igår var jag på sjukhuset & kollade en sak. Idag har jag utvecklingsamtal & imorgon har jag 2 prov så ni försår att jag har fullt upp? sedan har jag också en massa anra läxor utäver de där 2 proven. Så jag bloggar nog inte mer idag. Kanske imorgon. Annars på fredag. PUSS!



Today's Me.

Om en halvtimme ska jag till skolan. Bärjar 20 över 9. Skönt! Är 0% taggad för jag vet att jag missat mycket när jag varit sjuk men jag får vell bita ihop denna veckan & jobba ärslet av mig? Usch.. Som tur är så har vi ledigt på fredag! =D Inte för att det gör denna dagen bättre men ändå.. Såhär ser jag ut idag. Känner mig rätt så genomrutten om jag ska va ärlig...

SHIIIIIT!

ASSÅ JAAAAAAAAAA! VET NI?VET NI?VET NI?VET NI?VET NI?VET NI?! DET FUNKAR ATT LÄGGA IN MUSIK FRÅN DATORN TILL MOBILEN NU!!!!!??????  AAAAAAAAH JAG E SÅ LYCKLIG! HAR FÖRSÖKT FIXAT MED DET I 1 ÅÅÅÅÅR!???!?!?!??!?!??! ÄNTLIGEN! NU JÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLAR SKA JAG LADDA MED MUSIK!

My heart wont beat again

Har varit hos M&M hela dagen så har inte hunnit blogga. Är iaf hemma nu & har satt på mig myskläder & tvättat bart sminket. Skönt! Taggar inför Solsidan med te & apelsin. Kanske lite macarons som vi bakade igår? ;) Gott?! Skitgott.
Bild från New York, Times Square, Mäktigt.

You only got one shot.

Har nyss kollat klart på hitta Nemo. Och nu? Kudden.

Like a boy


Kollage

Hahaha orkade verkligen inte anstränga mig. Men detta ska iallafall införskaffas. Snart.

Melodifestivalen 2011

Nu blir det duschen för andra gången idag. Sedan blir det melodifestivalen. Ska ni kolla? Själv har jag inte planerat något annat eftersom att jag är lite sjuk fortfarande. WÄÄÄ! Så för mig blir det melodifestivalen.



It was love at first sight

Okej det blev inte mycket bilder idag. Kanske för att det inte blev så mycket gjort heller... Träning, duschen, & sedan bakning + fika med mami & några av hennes vänner som kom över hit. Kollade på en film också. Bullarna & macaronsen blev rysligt goda!

.

Han e lite smågullig va? :P


Dagens charm.

Satte på tv:en en stund idag & så var det Let's Dance repris, Orkade inte byta. Så var Alexander Rybak med. Och han e ju faktiskt riktigt gullig & charmig på sättet!? Så dagens charm går till Alexander Rybak.

Just talking to the moon.

Orkar inte blogga så mycket nu mitt på dagen. Så vi gör såhär. Kanske slänger upp en låt eller ett tips eller ett kollage under dagen så får ni senare en "dagen-i-bilder" Låter det bra? Vi gör så.

Träning

Nu har jag tydligen smittat mamma med förkylningen så nu är hon sjuk istället. Så idag blir det inget gym, istället drar jag ut nu & joggar. Sedan duschen & sedan ska jag och mamma baka bullar & macarones! MUMSFILLIBABBA!? Chilldag.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA FYFAN vad fult. Vad fan håller jag på med?


På väggen bakom mig ska det sitta en lila tapet. har bara inte bestämt mig för vilken ännu ;)

Du är som en stjärna på himlen.

Har förändrats så himla mycket på ett år. Och inte en jävel kan säga emot. Både personlighet & utseende. Mest personlighet tror jag. Men jävligt mycket på utseende också. Vet inte varför jag skriver det, vill nog bara bevisa hur mycket man förändras på ett år.
Februari 2010
Februari 2011

Time's running out.

Vad har jag gjort såhär långt på fredagskvällen då? Joo jag har faktiskt gjort skolarbete.. :$ Skrev klart min novell till skolan. Är faktiskt nöjd. Tror dock den blev för lång för jag skrev 4 sidor (?!) man fick skriva 2.. Hehe skitsamma. Sedan har jag kollat ännu mer Two and a half men avsnitt. Älskar det! Nu ska jag antingen sova eller kolla film. Är ju fortfarande sjuk & imorgon ska jag upp & träna med mamma på morgonen, så vill vara frisk. Tänkte därför sova ut men vi får se hur det blir!

I feel like our world has been infected

Målade & fixade naglarna lite. Nu sitter jag med ögonfransfärgning på fransarna & kollar senaste säsong av på 2½ men. Nice or what? Aa ganska. Tycker det har blivit roligare nu när jake är större. Mycket bättre. Har dock lite huvudverk.. Men de går över.



Raise your voice

Tjaaa! Nyvaken brutta hära. Inget specielt händer idag. Hemma från skolan så nu ska jag sätta på Raise your voice & ta en skål hallon & proviva till frukost. Mums?! Hörs snart igen, ciao!



I miss it.

Har ni någonsin haft den känlsan då man bara legat hemma och gjort exakt ingenting och verkligen längtar ut (och kanske till & med till skolan?), man verkligen längtar till sminket & plattången, fina kläder, andra kläder än bara mjukisbyxor. Vara ute & skratta med vännerna, skratta tills man tappar andan. Ta massa bilder som är hur fula som helst som sedan hamnar på fb & bloggen. alltså vardagen, har ni någonsin längtan till vardagen? Det gör jag nu iallafall. Känner mig som en äcklig soppåse nu.. Vill sminka mig, vill ta på mig andra kläder än bara mjukisbyxor. Vill träffa mina vänner & ha kul, inte ligga ensam i soffan och kolla på film flera dagar i sträck. (vilket är mysigt men inte i 4 dagar?! ensam!?) Man mår ju psykiskt dålig av att va ensam i dagar. Jag saknar min f*cking vardag.

















You're a hollywoodgirl tonight.

Nu har jag :
♥Tagit en långpromenad
♥Duschat
♥Smörjt in mig med bodylotion
♥Noppat ögonbrynen
♥Tagit ansiktsmask
Det behövdes verkligen, kände mig så ofräsh. Och slö.

Victorias sectret har seriöst världens bästa bodylotions! Och alla dofter luktar otroligt gott. KÖP!

Adele

http://www.youtube.com/watch?v=8slyQBbZFgc
Herre min jävel. Är hon inte fantastisk!? Vilken jävla röst!  Sjukt bra. Sjukt jävla bra.
Adele

Ny Design!

Ny design. Vad tycks? Tröttnade på svart. Gillar egentligen inte gråa designer men de fick bli så iallafall. Jag är iallafall nöjd men headern. Gjorde bloggen bredare också, men inläggen är fortfarande lika smala? Någon som kan förklarar hur man gör för att göra inläggen bredare också? Och hur fan får jag bort de där svarta?! HJÄLP?



If I fall for you, will you fall for me?

Godmorgon! Nyss vaknat & är så jävla rastlös. Vad fan gör man hemma förutom att kolla film & äta? Och när maten & filmen är slut då? Usch! Iallafall. Det blir en till ligga hemma dag idag.

Snurra min jord igen.

Haft en jobbig natt/dag därav ingen ork för bloggningen idag.
Men nu har jag iaf sanckat med bebu en stund i tele. Nu ska jag sova. Imorn blir jag hemma igen.. asså piss vad tråkigt de e och va hemma ensam ibland.. Men skitsamma. Bloggar imorgon. Puss ♥

-Hej Tjockis!

MUMS!

I never told you, what I should have say.

Känner mig som en missbrukare. Nässprey, ipren & proviva. Det bränner i halsen också. Vad bra att man inte har halstabletter hemma då.. Storebror är påväg hem från skolan & köper med en billys till mig. Gott som fasen! Ligger i soffan nu & kollar på Tyra show. Love it! uppdaterar mer snart! =)



Skitgod ny proviva. Testa den. ÄLSKAR DEN!


Morning!

Godmorgon! Sjuk idag igen. febern är borta men har ist huvudverk, snuva & ont i halsen. Perfekt! Ligger i soffan med täcke & duntofflor & kollar på Jims värld. Hörs senare nu ska jag knarka chaite & nässprey.
ja vår tv är fett snygg, so what?!

RSS 2.0