Egyptien

Okej, Ska berätta om Egyptien nu. Helt ärligt så är det världens finaste stad jag varit i. Själva staden är som LasVegas typ. Skitcool stad verkligen. De roliga är att de använder kameler där, så som vi använder cyklar här typ, rätt så coolt. Och hotellet vi bodde på var helt otroligt. Och folket som bor/jobbar där är sjukt sociala & skämtsamma. Hursom så var det egentligen bara en vanlig bad&solsemester. Vi gick till stranden, badade, solade, åt & drack massa gott. Hade det allmänt bäst bara! (förutom att jag fick över 100 myggbett på bara benen efter första kvällen & vi hade en kackerlacka på rummet) Bodde i Sharm el sheik på ett allinclusive hotell. På kvällen var det alltid underhållning, musik, partyn osv. Riktigt kul. Iallafall så är det nog den bästa resan jag gjort delad plats med NewYork då. Jaaa nu får lite bilder. =)

En liten gata från staden, fick inga bra bilder pga dåligt ljus


Myggbett?!








Man fick inte simma utanför de där bojjarna pga hajattackerna för typ 1 månad sedan, men de gjorde inget för de var sjukt varm i vattnet!




Typ 1/10 av hotellet. Det fanns massa pooler & barer över allt som det bara var att ta ifrån GRATIS vad man ville ha! =)




Det var bara några bilder. Saknar som fan allltså, & har ändå inte ens varit hemma i en vecka. Illa! Fyfan..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0